Praktijk voor ingetrokken tepelcorrectie
 

Coronamaatregelen bij I.T.C Emmen

Deze maatregelen gelden voor iedereen die een afspraak bij ons heeft:

* Je hebt alle 5 de vragen van de RIVM-gezondheidscheck met nee beantwoord. Lees HIER alvast de vragen die we jou gaan stellen. Wij vertrouwen erop dat je deze naar waarheid zult beantwoorden om zowel jezelf als ons te beschermen!

* Kom niet eerder dan vijf min. van te voren op je afspraak. Kom ook NIET te laat A.U.B.

* Bij binnenkomst dien je je handen met het door ons aangereikte desinfectiemiddel te ontsmetten.

* Wij geven elkaar geen hand.

* Natasja zal tijdens de behandeling een mondkapje dragen. We verplichten jou niet om dit ook te doen maar voel je vrij om wel een mondkapje te dragen. Het mondkapje dien je zelf mee te nemen. Tevens hier te koop voor €2.00

* Wij houden ons het recht voor om voor binnenkomst jouw temperatuur te meten door middel van een infrarood thermometer. Als er sprake is van verhoging of koorts zal je consult niet doorgaan.

* We laten één persoon tegelijk naar binnen! Wanneer je samen met iemand komt dient deze dus buiten of in de auto te wachten.

* Wanneer er onverhoopt nog iemand aanwezig is (we plannen ruim in maar het kan soms gebeuren dat een consult uitloopt) dien je buiten of in de auto te wachten.

* Hou zoveel mogelijk afstand, zit zo min mogelijk met je handen aan je gezicht. Kuch, nies of hoest in een wegwerptissue (hier aanwezig) en volg tijdens je behandeling de instructies van Natasja op.

Voor onze praktijk geldt een bepaalde wetgeving en zijn er richtlijnen vanuit de beroepsgroep die moeten worden gevolgd. Deze richtlijnen zijn vertaald naar praktische praktijkrichtlijnen en protocollen. We werken volgens de laatste wet- en regelgeving van de GGD en het RIVM en volgen procedures die zijn gebaseerd op richtlijnen van de beroepsverenigingen en wetenschappelijke verenigingen in de zorg. Wij willen zowel jou maar ook onszelf op de beste manier beschermen. Dit deden wij altijd al en doen nu, met de huidige covid-19 pandemie, het uiterste om elke vorm van infectiegevaar tot het uiterste te beperken.