Ingetrokken tepel correctie

©Natasja 

Service

Op deze pagina staan een aantal tips die nuttig kunnen zijn als je reeds de tepelcorrectie hebt ondergaan. Heb je vragen bel of mail (voorkeur) dan gerust even.

 Naconsult:

Je hebt een advies gekregen wanneer je op naconsult kunt komen. Meestal is dit zo'n 3 maanden na de correctie. Op het naconsult bespreken we het resultaat en beantwoord ik je eventuele vragen. Je staafje word (indien nodig!) vervangen voor een korter exemplaar en je zou andere balletjes uit kunnen zoeken. Als je twijfelt of je staafje tegen die tijd wel gewisseld kan worden voor een korter exemplaar mag je foto's sturen via WhatsApp of mail. Foto's worden na inzage verwijderd van computer en telefoon.  

Prontolind spray:

Deze spray is in Nederland niet vrij bij de apotheek verkrijgbaar. In Duitsland mag hij wel vrij verkocht worden en is hij ook bij verschillende farmaceuten online verkrijgbaar. Kijk goed of je de juiste spray besteld! Bij mij kun je de Prontolind ook bestelen. Ik verstuur de Prontolind door heel Europa. De Prontolind is €6.50 per fles van 50ml en de verzendkosten (binnenland) zijn €6.95 Je kunt je bestelling doorgeven via email.

 

Balletje  vervangen:

Je kunt bij mij uitsluitend hoge kwaliteit balletjes bestellen. Beide balletjes kunnen van het staafje afgedraaid worden. Ik draai de balletjes erg stevig aan dus kracht zetten is een must. Gebruik evt. een handschoentje voor meer grip. Haal je staafje er niet uit maar hou het staafje vast zoals op de onderstaande afbeelding te zien is. Gebruik alleen een tangetje met ronde grip. Verkrijgbaar bij iedere doe-het-zelf winkel. 

 

Pleisters:

Als je pleisters vroegtijdig op zijn kun je bij de apotheek of drogist eiland pleisters kopen. Gebruik nooit pleisters met wondzalf. Het je irritaties van de door mij meegeven pleisters stap dan over op Leukopor tape.