Praktijk voor ingetrokken tepelcorrectie
 

 Contact

Voor vrijblijvende informatie kun je mailen. Afspraken dienen via email gemaakt te worden. Intake en correctie kunnen altijd in dezelfde afspraak. Heb je een voorkeur voor een bepaalde dag zet dit er dan meteen even bij. Je bent bij ons ook op zaterdag en zondag welkom! Het weekend tarief is +20% * Gesloten van vrijdag 12 april tm zaterdag 20 april.

De I.T.C ingrepen worden voornamelijk in de ochtend ingepland.

Zet bij het bevestigen van je afspraak je telefoonnummer erbij. Zonder telefoonnummer GEEN bevestiging!!

Kijk voor je je vraag stelt alsjeblieft eerst of het antwoord op deze website staat. Let op: het antwoord op je email kan in je spambox of verwijderde items komen!

Mededeling voor iedereen die elders een ingreep heeft laten uitvoeren.

Wij ontvangen dagelijks zoveel e-mail met vragen om hulp, advies of eerste hulp bij zorgelijke klachten na een (mislukte) ingreep bij een piercer of plastisch chirurg dat wij niet in staat zijn deze allemaal persoonlijk te beantwoorden. Het kost ons dermate veel tijd dat dit ten koste gaat van de dienstverlening aan onze eigen cliënten. Wij willen niets liever dan iedereen naar volle tevredenheid helpen en/of adviseren maar wij voelen ons niet verantwoordelijk voor het geleverde werk van andere. Wil je advies of heb je vragen dan verzoeken wij je om een afspraak te maken voor een persoonlijk consult. In dit consult zullen al je vragen beantwoord worden! De kosten van dit consult bedragen €49.00

Adres: I.T.C Emmen

Laan van het Kinholt 475, 7823GL Emmen

Tel: 0627233073 / info@ingetrokkentepelcorrectie.nl

Route:
Vanaf de rondweg Emmen neem je de afslag Emmerhout. Daarna de 2e straat linksaf slaan en de Laan van het Kinholt inrijden. Als je bijna aan het eind van de laan bent zie je 2 witte strepen op de weg met een bordje 30 km zone. Vlak daarna ga je linksaf. Dan rij je door (paar bochtjes) tot het EINDE van de parkeerplaats/pleintje (in het midden staat een boompje). Op parkeerplaats/pleintje is het het GRIJZE huis in de linkerhoek!  LET OP: De meeste navigatiesystemen sturen je METEEN links naar de eerste parkeerplaats. Niet doen maar doorrijden tot het pleintje waar het dood loopt en het boompje staat.

Wij werken alleen op afspraak

dinsdag
9:0017:00
woensdag
9:0017:00
donderdag
9:0017:00
vrijdag
9:0017:00
zaterdag
9:0013:00
zondag
9:0013:00