Praktijk voor ingetrokken tepelcorrectie
 

Onze apotheek

Na jouw correctie krijg je van ons de nazorgproducten van Prontolind mee. Prontolind heeft zich bewezen als een goede ondersteunende nazorg bij het genezingsproces van piercings. Wij passen het toe na de correctie omdat de canulegenezing het meest vergelijkbaar is met de genezing van een piercing. Naast Prontolind hebben wij nog andere ondersteunende producten te koop. Denk hierbij aan antibiotische spray die je in kunt zetten bij huidinfecties en ontsteking. Ook hebben we hoogwaardige silicone schijfjes die helpen bij slecht helende canule-ingangen! Het internet staat vol goedbedoelde adviezen maar er zijn er slechts een paar waar en/of bewezen! Vraag ons liever om advies of lees de onderstaande productinformatie. Door de jarenlange ervaring en een gedegen medische kennis op het gebied van o.a de tepelcorrecties kan Natasja jou in bijna alle gevallen helpen met een goede, eerlijke en verantwoorde nazorg.

Prontolind spray en gel.

Voor antiseptisch reinigingen en het verzorgen van huid- en slijmvliesgebieden waar een piercing is aangebracht. Eigenschappen: ProntoLind® Spray is een gebruiksklare, waterachtige oplossing voor een antiseptische reiniging en bevochtiging van pas aangebrachte en evt. problematische piercings. De inhoudsstoffen hebben zich al miljoenen keren klinisch bewezen, zijn dermatologisch onschadelijk en worden beschouwd als middel van eerste keuze bij de behandeling van wonden. Ze hebben geen afremmend effect op de granulatie en epithelisering, vertonen geen cytotoxische, prikkelende, irriterende of sensibiliserende eigenschappen en kunnen zonder bezwaar langdurig worden gebruikt. ProntoLind® Spray beschermt eveneens tegen multiresistente (MRSA) en mycotische verwekkers en is ook goed verdraagbaar voor mensen met allergieën en diabetici. Het polyhexanide-betaïne-complex, dat in de spray zit, ontsmet ook moeilijk toegankelijke wondgebieden, creëert een kiemarme wondomgeving en verwijdert onaangename geurtjes. Dit voorkomt uitbreiding van pathogene, transiënte en residente ziektekiemen in het piercing gaatje/canule en in de omgeving rond het Titanium staafje. Hierdoor wordt de natuurlijke wondgenezing bevorderd en bespoedigd. ProntoLind® Spray is te combineren met alle moderne wondbedekkingen en piercingmaterialen. Het staafje hoeft tijdens het reinigen niet uit de canule worden gehaald, ProntoLind® Spray bereikt dankzij de verminderde oppervlaktespanning zonder hulpmiddel het gaatje. Hou je aan de door ons meegegeven schriftelijke nazorg. ProntoLind® Spray niet gelijktijdig met zeep, zalf, olie of gels gebruiken. Mag niet worden toegepast bij personen die allergisch zijn voor een van de inhoudsstoffen. Fles na gebruik sluiten en beschermen tegen directe zonnestralen. Een aangebroken fles binnen 12 weken opmaken. Uitsluitend voor uitwendig gebruik, niet innemen. Samenstelling: Aqua purificata, 0,1% undecylenamidopropyl- betaïne, 0,1% polyaminopropyl-biguanide (polyhexanide). Wij raden je sterk aan om ProntoLind® Spray voor de dagelijkse verzorging te blijven gebruiken. Dit dus zolang je het staafje in de tepel hebt! Denk aan 2 a 3 maal per week om te verhinderen dat bacteriën zich in de canule nestelen en om zo infecties te voorkomen. Prontolind is bij ons te bestellen. We verzenden door heel Europa. Zie Service.

Octenisept spray en gel.

Schülke Octenisept wond- en slijmvlies antisepticum is een kant-en-klare oplossing voor de behandeling van traumatisch, acuut, chronisch en chirurgische wonden evenals brandwonden. Octenisept is een modern, zeer effectieve en goed verdraagzaam antisepticum. De unieke combinatie van Octenidine en fenoxyethanol zorgen voor een snelle en en breed antiseptisch effect. Zeer geschikt om in te zetten bij moeilijk en slecht genezende wondgebieden en piercings. Wij zetten Octenisept in bij infectie of zeer slecht helende wondgebieden. In spray en gel verkrijgbaar.


Fysiologisch zout.

HIER lees je hoe je zelf een zoutoplossing kunt maken. Moet jou oplossing fysiologisch zijn en hou je van gemak? Dan hebben wij een klant en klare liter fles te koop. Handig en verzekerd van kwaliteit.


.

 

.


H2Ocean zoutoplossing spray.

Deze power zoutoplossing bevat 82 elementen en mineralen met als toevoeging Lysozymen. Lysozymen zijn enzymen die de wand van een bacterie aanvallen. Zeer makkelijk in gebruik, steriel en langdurig in te zetten zonder contra-indicatie. Verkrijgbaar in twee maten.


Hoe kan ik bestellen?

Wij sturen onze nazorgproducten door heel Europa. Stuur een Whatsapp bericht naar 06 272 330 73 en zet hierin welk product je wilt bestellen en de hoeveelheid. Zet je volledige naam, adres en email adres erbij! De betaling gaat via een Tikkie waarna de producten zo snel mogelijk worden verstuurd. Verzenden gaat via postnl en verzendkosten bedragen €6.95 (alleen binnen Nederland). Voor tarieven Europa zie Postnl

Prijzen;

Prontolind 75ml spray € 9.00 2de is € 7.50

Prontolind gel € 5.00

Octenisept 50ml spray € 9.00

Octenisept gel € 7.50 (tijdelijk niet verkrijgbaar)

H2Ocean (klein/groot)  € 9.00 / € 12.50

Zakje Fleur de sel € 2.50

Zakje Himalaya zout € 1.50

Pakje (100 stuks) gaas / vlies kompres € 2.00

Pakje eilandpleisters (32 stuks) € 4.00