Praktijk voor ingetrokken tepelcorrectie
 

Cliënten ervaringen

In de loop der jaren heb ik al heel veel vrouwen geholpen met een voor hen zeer groot probleem. De blijdschap, dankbaarheid en opluchting van deze vrouwen geeft mij heel veel voldoening en maakt het voor mij ook echt dankbaar werk. Door ervaringen te delen hoop ik dat je een duidelijk beeld krijgt van wat deze correctie voor mensen kan betekenen en hoe hun ervaring in onze praktijk was. Wil jij ook je ervaring delen? Mail je verhaal dan naar: info@ingetrokkentepelcorrectie.nl Bedankt voor de moeite, het word zeer gewaardeerd door iedereen die dit leest.

 

 


Ervaring Izabella (België)

Ik ben een maand geleden bij u geweest voor mijn ingetrokken tepels en ik moet zeggen u heeft mijn leven echt veranderd ik voel mij nu zo zelf zeker, als ik had geweten dat dit mij zo gelukkig zou maken dan had ik het vroeger gedaan ik heb totaal geen last van mijn tepels wat mij echt verwonderd omdat ik veel mensen in mijn kring heb met tepel piercings die super veel last hebben gehad en zelfs hun piercing hebben moeten laten weg halen omdat de pijn te heftig werd, ik hoop dat dit zo pijnloos zal blijven en nogmaals bedankt!!!
Ps: denk inderdaad dat ik op de juiste plaats was op het juiste moment!

Ervaring Marie-loise,

Ruim 4 jaar geleden heb ik mijn totaal ingetrokken tepels door Natasja naar buiten laten halen en nu zit ik op de bank borstvoeding te geven en realiseer me "ineens" dat dit mogelijk is omdat ik zolang geleden mijn tepels heb laten corrigeren. De staafjes en mijn normale tepels waren eigenlijk zo normaal geworden dat ik ook vergeten ben een review te plaatsen. Het besef hoe dit allemaal gegaan is komt nu. Tijdens het zwager zijn heb ik de staafjes eruit gehaald en nu geef ik borstvoeding! Ik snap dat dit misschien niet voor iedereen mogelijk is maar ik mag er gelukkig van genieten dat het zo kan. Ik heb nooit problemen ervaren en was net 30 toen ik bij Natasja kwam. Ik ben heel erg dankbaar en blij dat ik destijds naar Emmen ben gegaan. Ik hoop dat jullie nog heel veel vrouwen kunnen helpen want jullie doen echt prachtig werk en met zoveel liefde, kennis en toewijding. Warme groet van Marie-Loise en baby Tom.

Ervaring M.

"Natasja is een hele fijne, vriendelijke dame. Ze stelt je goed op gemak. Werkt netjes en hygiënisch. Nadien heb ik nog een aantal keer contact met haar gehad. Elke keer heeft ze mij goed en deskundig geholpen, zelfs toen ze in het buitenland was. Mijn dank hiervoor!!!"

Ervaring V.

Beste Bianca en Natasja,
Ik ben afgelopen woensdag bij u geweest om mijn tepels te laten "piercen". En ik wou graag eerst even vertellen dat ik enorm positief terug kijk op deze dag. Ik zou Natasja graag willen bedanken voor manier waarop ik ben ontvangen en gerustgesteld. Ik vond het ontzettend fijn dat er voor mij en voor al mijn vragen de tijd is genomen en dat deze op een eerlijke maar zachte manier zijn beantwoord. Ook kwam ik binnen met vrij veel spanning maar omdat ik de ruimte kreeg om deze uit te spreken werd ik al snel op me gemak gesteld, waardoor voor mij een veilige sfeer ontstond om daadwerkelijk de stap te nemen om mijn tepels ook te "piercen". In het speciaal wil ik jullie nog bedanken voor de mogelijkheid om een ‘pauze’ tussen het consult en het piercen te plannen. Ik kan me zeker voorstellen dat dit voor jullie niet het praktische oplossing was maar dit was voor mij ontzettend waardevol. Dus dankjewel, ik ben dus niet alleen maar ontzettend blij met het (helende) eindresultaat maar vooral ook op de manier waarop het is gedaan!

Ervaring Nicolle de G.

Ik ben een aantal jaar geleden in de praktijk van Natasja gekomen omdat ik geen zichtbare tepels had en me erg schaamde. Ik was destijds nog erg jong en wou graag zwanger worden. Omdat ik al gestopt was met de pil werd mij verteld dat ik beter kon wachten met de ingreep. Dit vond ik super eerlijk en netjes. Geen vette commerciële insteek bij dit bedrijf! Ik kreeg een zoon en kreeg ook piep kleine tepeltjes te zien! Na een maand of twee was dat weer weg. Ik ben voor de correctie gegaan en wow wat een bizar resultaat. Veel meer te zien dan in die twee maanden na de bevalling. Ik werd (niet helemaal volgens planning) snel weer zwanger en heb de staafjes er best lang in kunnen laten (wel 4x tussendoor naar Natasja gereden haha) En wat denk je!!! Borstvoeding (normale lactatie) aan mijn tweede zoon. Ik ga volgende week voor de tweede correctie want wil mijn mooie tepels terug. Ik ben dankbaar en trots en raad dit iedereen aan die onzeker is of viezigheid in die tepels ervaart. Het zal wellicht niet voor iedereen het zelfde zijn maar het heeft mijn leven echt verrijkt hoor! Natasja jij bent een uniek, kundig en vooral geduldig lief mens en ik hoop dat iedereen appeltaart van A.H voor jou mee neemt hahaha...

Ervaring C.

Na een hele lange overweging toch een afspraak gemaakt bij Natasja. 3 uur heen en  3 uur terug en het was het meer dan waard!
Ik heb heel de weg terug met een geluk gevoel gereden.
Wat ben ik blij met het resultaat en wat baal ik dat ik dit niet eerder heb laten doen!
Het is een schone praktijk, duidelijke uitleg wordt er gegeven, pijnloze behandeling, je krijgt een hele nazorg pakket mee, en het belangrijkste wat een lief mens : Natasja.
Ik voelde me meteen op me gemak!
Dames die ook zo twijfelde als mij ; Just do it! en je voelt je weer een vrouw :).
Nogmaals heel erg bedankt ik ben echt super gelukkig!

Ervaring G.

Het is inmiddels ruim één jaar geleden dat ik samen met mijn man naar Emmen ben gereden voor een tepelcorrectie. Het genezingsproces duurt twee jaar, dus ik ben er nog niet, maar ik heb het gevoel dat ik er al aardig aan gewend ben en dus een volledig beeld kan schetsen van mijn ervaring.
De voornaamste reden dat ik mijn ervaring wil delen is dat ik in aanloop naar mijn afspraak echt ALLE ervaringen op de website heb gelezen en daar heel veel aan heb gehad, ik wil graag een bijdrage leveren aan de ervaring van een ander.
Ik ben inmiddels bijna 41, het is nooit te laat om jezelf een cadeau te geven.
Ik heb mijn hele leven ingetrokken tepels gehad, me soms onzeker gevoeld, mijn borsten als "onaf" ervaren en problemen gehad met borstvoeding geven. Ik dacht alleen nooit dat er ook echt een oplossing bestond. Tot ik op een dag aan het Googelen ging en dus wel een en ander ontdekte! Al gauw las ik dat een tattoo/piercing shop niet de juiste plek is (ze hebben er niet voldoende verstand van) en dat ook een plastisch chirurg je niet gaat helpen (belachelijk duur, veel slechte ervaringen op het web en je moet zelfs je eigen piercing meenemen!). Toen ontdekte ik dus Natasja in Emmen, via de e-mail kreeg ik heel snel antwoord op mijn vragen en hoewel ik het bijna niet durfde te geloven, is het echt heel erg betaalbaar en voelde het eigenlijk direct veilig en vertrouwd.
Een dag voor Koningsdag zijn we helemaal vanuit Almere naar Emmen gereden, en HET WAS HET ZO WAARD! Natasja is gewoon heel lief, maar ook super professioneel en mijn man mocht de hele behandeling in de kamer zijn om me te steunen. We hebben gelachen (dat ontdek je wel als je er zelf ligt) en voor ik het wist waren mijn sieraden geplaatst. Piercings zijn vaak zilverkleurig, maar omdat ik goud draag kreeg ik goudkleurige(!) Wat betreft de behandeling zelf, beide tepels werden verdoofd waardoor de piercing totaal pijnloos gezet kon worden, de verdoving is een prikje, ja dat voel je, maar het is echt super goed te doen. Na een bewonderende blik in de spiegel werd ik netjes verbonden en met goede adviezen en een uitgebreide care-kit voor de verzorging van mijn "nieuwe" tepels reden we naar huis.
Op Koningsdag heb ik gewoon lekker spulletjes verkocht, de hele dag me super bewust van mijn prachtige tepels, en natuurlijk geholpen door paracetamol, maar ik kon gewoon alles wat ik wilde, doen. De dagen en weken daarna heb ik heel intensief de piercings verzorgd, met de producten die ik meegekregen had. Het is heel belangrijk om de meegeven informatie goed te bestuderen en op te volgen.
In het afgelopen jaar hebben mijn tepels, mijn piercings en ik elkaar goed leren kennen. Inmiddels zou ik echt niet meer zonder willen, ik ben compleet.
Er waren momenten van extreme gevoeligheid, van pijn, van "oh wat eng" en "had ik dit nu wel moeten doen" op momenten dat de pijn weer even erger werd. Ik heb zelfs een week met zoutoplossing gespoeld en mijn hele borsten deden pijn, en dat toen ik al een jaar aan het genezen was. Maar een vrouwenlichaam doet haar ding, met hormonen en wisselende weerstand, dus dat hoort er allemaal bij, en ik was nooit alleen; bij twijfel kun je ook gewoon bij Natasja terecht, dat is heerlijk, ze is er altijd voor me geweest en dat geeft zo veel zekerheid en houvast.
Elke dag loop ik trots rond met tepels die gewoon door mijn kleding zichtbaar zijn, wie had dat ooit gedacht! Het heeft mijn borsten zo veel mooier gemaakt en zo mijn zelfvertrouwen een boost gegeven, met alle positieve gevolgen van dien 😉

Ervaring Eva.

Ongeveer 8 jaar terug kwam ik voor het eerst op de website van Natasja in Emmen. Ik woon in Zeeland en dacht, ik ga niet helemaal naar Drenthe dat moet hier in de buurt ook wel kunnen. Ik na een paar jaar heel stoer bij tattoo Bob in Rotterdam naar binnen. Ja hoor geen probleem dat kan ik zo verhelpen zei een jonge meid. Afschuwelijk veel pijn. 4 keer opnieuw steken en amper resultaat. Na een maand de staafjes eruit gehaald en jankend op de bank omdat mij daar verteld was dat er niets aan mijn tepels gedaan kan worden. Ik heb het even laten rusten tot mijn man zei; we gaan naar Emmen want ik weet heel zeker dat je daar moet zijn en dan heb je alles geprobeerd. We hoefde niet lang te wachten gelukkig en mensen mensen wat een COMPLEET andere ervaring!!!!! Als je iets wil ga dan naar een specialist en nooit naar een tattoo shop zonder enige medische kennis en alleen een commercieel belang en geloof niet zomaar wat je leest of wat er verteld word. 30 jaar geen tepels gehad en binnen 3 kwartier prachtige tepels alsof ze nooit naar binnen hebben gezeten. Ik kan het echt niet geloven! Ik blijf er maar naar kijken en kan niet geloven dat dit mijn borsten MET tepels zijn. hoe heeft ze dit gedaan! maakt niet uit Natasja, ik hoef het ook niet te weten haha. Ik ben zo ongelooflijk blij en dankbaar! Je bent een lief, gezellig en enorm kundige dame. Wat was je lief en wat heb je me geholpen! Helaas kan (wil) ik hier niet met andere over praten anders schreeuwde in het van de daken haha. Ik kan wel een stukje voor jou site schrijven wat andere misschien kan helpen dus hier is mijn verhaaltje. Blijf dit werk alsjeblieft doen Natasja! Warme groet.

Bericht van Dr. Tascolar.

Ik bedank Natasja voor de samenwerking. Denkt tot het uiterste mee en is zeer kundig en specialistische. Haar kennis is uitmuntend en het mooie is dat ze deze niet af hoeft te dwingen door zich in een chique pand te vestigen. Geen reclames, geen geschreeuw hoe goed ze is. Mensen weten haar van over de hele wereld te vinden en terecht! Blijf zo door gaan Natasja. Warme groet.

Ervaring Eva,

Ik ben Eva en ben 62 jaar en nu 3 jaar vrij van borstkanker. Ik heb een zware tijd achter de rug en heb ook lang moeten denken of ik nog wel een ingreep wou ondergaan. Op aanraden van mijn Oncoloog en chirurg bij Emmen gekomen. Nog een eind reizen voor mij maar volgens mijn artsen de enige persoon die mijn tepels kan reconstrueren. Wat is Natasja een geweldige vrouw en wat een kennis en kunde! Ik was zo warm ontvangen dat ik meteen niet bang meer was en meteen wist, dit is waar ik nog als laatste MOEST komen! Na inzage medische dossier heeft ze me een heel advies qua voeding (Orthomoleculair) gegeven. Dank je wel Natasja dat je zoveel van jou tijd aan mij gaf! Het gaat heel erg goed met me. Ik ben veel fitter geworden en ik heb echt prachtige tepels waardoor ik me EINDELIJK na zoveel jaar weer meer aantrekkelijk voel. Mesen die twijfelen... ga echt naar Emmen, het is de moeite waard. Laat je niets verkopen en vooral wijsmaken door commercieel artsen. Dank je wel

Ervaring J.

Het is ruim anderhalf uur rijden voor mij om in Emmen te komen, maar dat was het zeker waard. Na jaren met ingetrokken tepels te hebben gelopen( ik weet niet beter) ben ik op internet gaan zoeken of hier een oplossing voor was. Ik kwam op de site van Natasja terecht.  Na er goed over nagedacht te hebben besloot ik om een tepelcorrectie door middel van piercings te zetten bij haar. Natasja is erg vriendelijk, stelt je op je gemak, ontzettend kundig en medisch onderlegd. Naar een uitgebreid onderzoek en duidelijke informatie heeft ze bij mij de piercings gezet. Pijnloos. En wat ben ik tevreden. Eindelijk tepels die te zien zijn! Natasja ontzettend bedankt. Je hebt weer iemand heel gelukkig gemaakt. Gr J.

Bedankje.

Dr L. Koppert bedankt I.T.C Emmen namens het Academisch Borstkanker Centrum (ABC) voor de fijne samenwerking.

Ervaring Milou,

Mijn grote dank gaat uit naar het geduld van Natasja! Ik was zo vreselijk nerveus. Daar stond ik dan met mijn vieze deuken recht voor haar me te schamen want ik laat ze het liefste nooit zien zelfs niet aan mijn man! Ook was ik vreselijk bang voor de pijn want ik ben echt panisch voor naalden. Natasja zei vrijwel meteen dat ze hier echt wel iets mee kon en dat stelde al gerust. Ik heb geen naald gezien (dat doet ze heel handig) en ik heb ook nagenoeg geen pijn gevoeld het ging mega snel! De napijn viel me ook alles mee trouwens. Wel doodeng die staafjes erin, dat is even wennen maar na een paar dagen was dit ook "normaal". Ik heb nu ruim 3 maanden verder en wat ben ik super super blij hiermee zeg! Mijn sexleven heeft een boost gekregen en ik loop naakt rond hahaha... Mijn man zegt steeds: je was mooi zoals je was voor mij maar je bent nu veel leuker in je blote omgang haha... Natasja en zeker ook Bianca. Jullie zijn mijn helden! Ik raad dit iedere vrouw aan die ontevreden is over haar tepels. Ik heb geen vieseigheid meer en voel me sexy en het is een wonder wat deze hele lieve vrouw kan doen met tepels. Ongelooflijk wat fijn en wat doet me dit goed. Als ik weer kom zorg ik voor appeltaart Natasja hahaha Lieve groet van Milou uit Dordrecht.

Ervaring Sanne,

Als eerste mijn complimenten aan Bianca. Het komt niet meer voor dat bedrijven ZO snel antwoorden en zo vriendelijk zijn. Ik heb een paar mailtjes verstuurd voor ik naar Emmen reed en allemaal binnen een paar uur beantwoord en dat gaf vertrouwen. ( correctie nu 9 weken geleden laten doen) Bij Natasja kun je gewoon jezelf zijn en ze maakt wel een grap als je stijf staat van de zenuwen. Ik kom uit Venray maar het is de rit 1000 procent waard geweest. Voor het eerst weet ik wat er nu ECHT in mijn borsten aan de hand was en dat ik absoluut niet de enige ben. Ik had noooooooit verwacht dat mijn tepel zo kon worden als nu! Ik kan het nog steeds niet geloven als ik ik kijk. Ik durf en wil nooit echt naar mijn borsten kijken en nu staan ze hier op internet haha! Ik ben zo trots en Natasja zo dankbaar! Ik voel me vrouw en raad deze kliniek aan iedereen aan! Niets geen duur poes pas gedoe en interessant gedoe zoals ik bij de plastische chirurg heb ervaren. Gewoon goed, eerlijk, duidelijk en vooral betrouwbaar en ZEEEER specialistisch!

Ervaring Evelien,

Nou ik ben ook in de praktijk bij Natasja terecht gekomen nadat ik een klote ervaring had bij een andere kliniek. Ze hebben daar een staafje in mijn tepel gedaan met een ijzer bandje of ring erover. Deed vreselijk veel pijn hoe mijn tepel naar boven werd getrokken en het ging ontsteken. Ik mocht alleen telefonische advies en moest na zeg weken terug komen dus volhouden. ALLES voelde niet goed dus ik naar de huisarts. Daar kreeg ik antibiotica en het advies alles eruit te halen. Dat wou ik niet! Na 3 weken kreeg ik een klein necrose plekje en dacht; dit is echt niet goed! Ik google en zo kwam ik bij Natasja. Het ringetje bleek van staal en ik kan helemaal niet tegen nikkel!Ze heeft alles eraf en uit gehaald en een wond behandel plan voorgelegd. Ze had dit helaas al veel vaker gezien. Na 6 weken was alles gelukkig keurig besteld met grote dank aan de praktijk in Emmen. We zijn nu een half jaar verder en heb de correctie bij Natasja gehad. Mijn God wat een verschil!!!!!! Alles zonder enig gedoe en tepels zijn veel mooier dan na de eerste peperdure ingreep. Ik ben boos dat dit gedaan word en ook boos op mezelf dat ik erin ben getrapt omdat ik het geloof als gezegd word dat dat een goede manier is. Ja je wilt er toch vanaf! Beste ingetrokken tepel lotgenoten, kijk verder en laat je niets verkopen! Denk na en verder. Bianca bedankt dat je ALTIJD zo snel reageerde en Natasja bedankt dat jij zo eerlijk en gespecialiseerd bent. DANKBAAR hoor!!

Ervaring Brigitte D.

Hi, ik ben Brigitte, 62 jaar en wil graag mijn ervaring delen. Sinds mijn jeugd heb ik al last van ingetrokken tepels. Het is iets waar je niet veel over praat. Ik heb 6 kinderen en ze toch zelf gevoed al was dat niet altijd makkelijk want de baby moet zelf z’n best doen om de tepel eruit te krijgen. Wel bleef ik er altijd mee bezig. Een jaar of 6 geleden had ik de stoute schoenen aangetrokken en heb een afspraak gemaakt bij de plastisch chirurg. De jongste was inmiddels een jaar of 12. Deze arts keek ernaar en zei oo ik zie het al, we kunnen dit verhelpen, kort gezegd met het doorsnijden van een melkklier, dit kost een paar duizend euro en wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit had ik niet dus liet het maar op z’n beloop. Er ging weer een tijd overheen. Toen las ik over tepelpiercings en heb daar regelmatig online info over opgezocht maar had geen idee waar ik naartoe moest. Tot afgelopen november ik op www.ingetrokkentepelcorrectie.nl  site terecht kwam van Natasja. Toen viel alles op zijn plek en heb ik een openhartige mail gestuurd. Ik kreeg snel antwoord terug en het is ook betaalbaar. Afspraak gemaakt en ben afgelopen donderdag in Emmen geweest en na een duidelijke uitleg van mijn “probleem” heeft ze 2 piercings gezet! Echt ik ben zo blij! Eindelijk tepels haha. Ik zit nu nog in het genezingsproces maar mijn jaar kan niet meer stuk🤍. ”
Met vriendelijke groet,
Brigitte D.

Ervaring Eva,

Mijn ervaring is erg goed. Ik ben door 2 huisartsen en een chirurg gezien en ze vedelde alle 3 dat ik er maar mee moest leven. Aangeboren, geen kanker, niets aan te doen. Het bleef me dwars zitten en ben na een poos toch weer gaan Google. Ik had ook last van viezigheid steeds in die holtes, bah! Ik kwam op de site van ingetrokkentepelcorrectie terecht en dacht. wie niet waagt... Mijn mail werd heel snel beantwoord en binnen een week zat ik in de auto. Prima te corrigeren werd me verteld. Klonk wat ongeloofwaardig moet ik zeggen maar ik had niet voor niets 4,5 uur in de auto gezeten dus we gaan ervoor! Ik vind de ruimte bij het huis heel veilig, geborgen en rustig aanvoelen en Natasja stelde me zeer op mijn gemak. Ik heb nagenoeg geen pijn gevoeld en heb ECHT WAAR 2 hele mooie en dood normaal lijkende tepels! Ongelooflijk en wat jammer dat ik dit niet 10 jaar eerder wist. Huisartsen, leer hier iets van! Jullie zijn te kortzichtig en hebben geen idee wat het betekend voor een vrouw om te leven met rare tepels. Bedankt Natasja en Bianca. Ga zo door en maak vrouwen blij en meer zelfverzekerd. Ik neem appeltaart mee hoor Natasja haha

Ervaring Anoniem,

Acht jaar geleden ben ik in Emmen door Natasja geholpen aan mijn ingetrokken tepel. Alles naar wens en wat ik destijds erg fijn vond is de uitleg van hoe of wat in die tepel. Er werd door de huisarts gezegd dat ik geen enkele kans had om borstvoeding te geven. Natasja vertelde dat dit misschien wel mogelijk zou zijn. Ik dacht; ik heb één goede tepel dan ga ik het daar ooit mee proberen. Dat ooit ligt nu achter me. Drie kinderen later en alle drie met beide borsten kunnen voeden dankzij de correctie in Emmen!!!  Na de laatste zijn beide tepels ingetrokken. Ik ben vier weken geleden terug gegaan naar Natasja. Weer heb ik zeer duidelijk te horen gekregen hoe dit is gekomen en ik heb nu in beide tepels met een staafje. Mijn tepels staan prachtig naar buiten. Beter dan voor de borstvoeding en ik heb er mooie glimballetjes op. Destijds vond ik dat niet zo nodig 😊. Ik ben dankbaar en gelukkig dat deze methode zo goed werkt. Natasja, dank je wel. Je bent echt een hele fijne en geduldige vrouw.

Ervaring Anoniem,,

Ik heb een paar dagen geleden een correctie gedaan. Het is erg mee gevallen. Ik heb eigenlijk geen tepels, zijn bijna plat en vond dat erg lelijk. Ik vind tepelpiercings ook niet mooi maar het valt me zo mee nu het erin zit! Het zijn goudkleurige kleine balletjes en ze staan mooi als een sieraad en halen mijn tepels echt naar voren. Ik voel me nu al sexy!

Ervaring C.


Lieve Natasja en Bianca,

Vandaag precies een week geleden de trotse eigenaresse geworden van een tepelpiercing. Het was een hele reis maar zo waard. Ik wil jullie beide bedanken Bianca voor je snelle reactie en maken van afspraak via de mail. Natuurlijk ook de welkome korting heel dankbaar voor. En vooral jouw Natasja voor het zetten van mijn piercing. Ik voel me zo happy, super trots, zelfverzekerd en sexy. Blijf er maar naar kijken :) De positieve impact op mijn zelfvertrouwen en vrouw zijn had ik van te voren niet zo groots verwacht. Ik was vooraf zo zenuwachtig maar achteraf gezien helemaal niet nodig je bent een top vrouw die weet wat ze doet, mij gerust stelde en stap voor stap meenam in het proces en het zetten zelf was echt pijnloos. Ook geen napijn gehad. Mijn tepel staat mooi naar buiten en is in de dagen na het zetten ronder geworden zelfs het deukje in het midden van mijn tepel is minder geworden. Een bijzonder mooie en welkome bijkomstigheid. Het geheel "piercing"  en tepel zien er geweldig uit geneest goed en schoon.
Voor mijn gevoel is het staafje de goede lengte voor mij miss alleen over paar weken kleinere balletjes zodat het iets subtieler is. Maar dat is dan wellicht iets wat ik zelf kan doen tegen die tijd. Is het miss mogelijk een foto te sturen en op die manier te beoordelen voor jou Natasja of terugkomen noodzakelijk is of niet?
Ik hoor het graag. Tot slot voor nu Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik bij jou/jullie terecht ben gekomen.
Heel veel liefs.  Keep up the good work :)

Ervaring Willeke,

Ik ben na mijn mastectomie bij I.T.C Emmen gekomen. Mijn tepel is dankzij de behandeling van Natasja  volledig terug en ik heb er zelfs gevoel in! Mijn eigen Oncoloog had geen hoop maar een Oncoloog uit het Erasmus MC vertelde me over de praktijk in Emmen. Met lood in mijn schoenen aangekomen werd ik zo ontzettend hartelijk ontvangen dat ik eigenlijk meteen wist; Hier word ik gehoord en begrepen. Natasja is echt een zeer warme en kundige vrouw! Ik heb vooral erg veel informatie ontvangen. Ze legt alles duidelijk en helder uit. Fijn om een specialist te treffen die in taal spreekt wat ongeleerde mensen ook snappen! Ik raad het iedereen aan die geen tepel heeft.

Ervaring Bente,

For 6 måneder siden blev jeg hjulpet med mine brystvorter i Natasjas praksis. Jeg er 46 år gammel, og jeg har aldrig følt mig så feminin og glad for mine bryster! Jeg anbefaler denne måde til alle. Jeg blev hjulpet af en kosmetisk læge for 10 år siden (eller rettere sagt, ikke hjulpet), og det var meget slemt og meget smertefuldt. Så tag til Holland og fortryd ikke en dag! Af mit hjerte tak for din tålmodighed Natasha. Man tænker langt, og Bianca bookede et hotel, så det behøvede jeg ikke at bekymre mig om. Glædelig jul til dig og din familie.

Ervaring J.

Hartelijk bedankt Natasja voor je hulp vandaag, voor iemand zoals mij die last heeft van paniekaanvallen is het ongelooflijk hoe jij hiermee om bent gegaan.  Ik was zo op mijn gemak bij je. Je bent een enorm warm en lieve persoon. Ik heb amper pijn. Nogmaals hartelijk dank voor je hulp! J. vanuit België


Ervaring B.

Afgelopen dinsdag ben ik bij jullie geweest voor een tepelcorrectie en ik wil jullie hartelijk danken. Het resultaat is nog mooier dan ik voor ogen had. Ik wil jullie bedanken voor de fijne omgang en behandeling. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, over de anatomie van de borst tot aan de behandeling zelf, en de nazorg. Ik ben heel fijn geholpen en wil jullie dan ook complimenteren. Dank voor de goede hulp! Het was de reis vanuit Brabant/Limburg dubbel en dwars waard!! Ook het mailcontact is super fijn, duidelijk en snel, dank daarvoor!

Ervaring S.

Op advies van een plastische chirurg gekozen voor een medische tepelpiercing en hier geen seconde spijt van gehad. Natasja is een echte professional met verstand van zaken. Daarnaast is het ook een warm en fijn mens die veel vertrouwen wekt en je erg op je gemak stelt. Tijdens de intake werden eventuele vragen direct beantwoord en was alles helder en duidelijk. Het zetten van de piercing was voor mij persoonlijk zo goed als pijnloos en ging erg soepel. Het resultaat is boven verwacht en met de uitgebreidde uitleg over de nazorg ben ik ervan overtuigd dat het eindresultaat naar volle tevredenheid is.

Ervaring H.M Jansma

Mijn ervaring is zeer goed. Ik was jaren lang zeer ontevreden en onzeker over mijn ingetrokken tepels en was er vooral ook erg vies van. Altijd stinkprut in de tepels en mijn man mocht er niet aanzitten. 5 jaar geleden bij een pastiche chirurg geweest maar dit heeft niets geholpen. Werd daar niet gehoord en moest ook zelf een staafje mee nemen. Achteraf had ik daar al een alarmbel moeten horen afgaan natuurlijk. Als ik naar de snackbar ga en ze zeggen daar dat ik zelf mijn ongebakken patat mee moet nemen denk je ook HHHHMMMMM RAAR. Maar in mijn wanhoop wel gedaan helaas. €1600.00 lichter en heel veel pijn en gedoe gehad. Bij Natasja was mijn ervaring totaal anders zeg!!! Wat heeft die vrouw een kennis en wat is ze lief en geduldig. Heel erg fijn allemaal. Mijn tepels zijn boven verwachting geworden. Dat dit kon zeg, jeetje en zo snel en makkelijk eigenlijk. Ik heb geen vieze tepels meer en manlief geniet er ook van. Lotgenoten, als je twijfelt. Niet doen, gewoon naar Emmen gaan en je voor laten lichten al is het alleen al dat je weet wat er nu precies in je borst ontbreekt. Ik moest er 4,5 uur heen en 4,5 uur voor terug rijden maar het is het waard geweest! PS; mijn correctie is nu bijna één jaar geleden geweest en ik ben 42 jaar

Ervaring Anoniem,

Ik wil je graag nogmaals bedanken voor je hulp. Ik voel mij zo gelukkig en zelfverzekerd wanneer ik mijzelf naakt in de spiegel zie! Hierbij een recensie voorop de website, zodat hopelijk meerdere vrouwen geholpen worden die met dezelfde “probleem” te maken hebben. Na jaren van onzekerheid heb ik toch de stap gezet om het te gaan doen. En wat viel dit mee! Ik vond het vreselijk spannend om te doen maar Natasja is zo’n lieve vrouw en stelt je zo erg op je gemak.Ze legde duidelijk het proces uit wat ze ging doen. Tegen al mijn verwachtingen in heb ik er zo weinig van gevoeld, alleen na afloop een brandend / zeurend gevoel gehad maar absoluut geen heftige pijn. Ook krijg je duidelijke instructies en producten mee voor de nabehandeling. Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! En wil Natasja heel erg bedanken en ik zou de tepelcorrectie nergens anders willen laten uitvoeren dan bij Natasja.

Ervaring E.

Beste Natasja en Bianca, Ik mail omdat ik even wil melden dat ik enorm blij ben dat ik gisteren ben gekomen!! Ik had niet verwacht dat ik zo snel al zo tevreden zou zijn met de behandeling...!  Heel erg bedankt :-).

Ervaring Greet,

Ik ben Greet en na een paar jaar ziekenhuis in en uit vanwege Borstkanker (Mammacarcinoom) heeft Natasja mijn tepel weer netjes gemaakt. Ik ben nu kanker vrij en heb dankzij Natasja (iets wat de chirurg niet voor elkaar kreeg) een nette tepel incl. gevoel erin! Natasja, je bent een mooi mens. Ga zo door! Lieve groet van de afdeling oncologie Maastricht UMC

Ervaring T.

Ik heb in 2011 een tepelcorrectie aan beide tepels gehad. Ik had toen tepels die er nooit uit kwamen. Na 4 jaar heb ik de staafje eruit gehaald en één tepel is naar buiten blijven staan. De anderen gaat heel af en toe nog naar binnen maar veel minder diep. Ik ben er het meest blij mee dat ik me schoon voel en al jaren naar de sauna ga iets wat ik voor die tijd niet deed. Volgens mijn man ben ik vrijer en zelfverzekerder geworden. Ik heb laatst een kennis ook naar jullie toe gestuurd en ze is ook heel tevreden. Ik heb nooit een stukje achter gelaten maar hier dan alsnog omdat ik mijn ervaring bij jullie nooit vergeten ben. Ik heb tussendoor trouwens ook nog borstvoeding mogen geven!! Groet van een zeer tevreden bezoeker!

Ervaring Elsbeth de V.

Voordat ik bij I.T.C Natasja kwam ben ik bij 3 huisartsen, een plastische chirurg en een dermatoloog geweest. Geen van allen zei dat dat tepels er ooit uit konden komen. Leef er maar mee! Ik heb inmiddels 6 keer Mastitis gehad ivm de ernst van de tepels waar altijd vieze troep in zat. Bah! Mijn laatste hoop lag in Emmen. Natasja kreeg zonder al teveel moeite de tepels naar buiten! Weliswaar zijn het geen mooie ronde knopjes/tepels maar wat wil je na 55 jaar! Er is geen deuk meer en geen viezigheid! Deze vrouw is zeer vakbekwaam en op en top een specialist te noemen. Voor de artsen die mij eerder hebben gezien; hou gewoon je mond als je er eigenlijk niets van weet. Lieve Natasja, dank je zo erg voor je begrip je kundigheid en dat je mij zo goed hebt geholpen. Ik ben je zeer dankbaar. ps; iedereen die twijfelt. Ga nooit naar Velthuis kliniek of V kliniek!

Ervaring Annie, dochter en kleindochter

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat mijn kleindochter naar mij toe kwam om mij iets heel persoonlijks te vragen. Oma, mama zegt dat jij ook ingetrokken tepels hebt net als haar en nu heb ik het denk ik ook. Mag ik jou tepels ook even zien oma? Die zag ik niet aankomen en ik werd er emotioneel van. We hebben het allemaal en we hebben het er allemaal op onze eigen manier moeilijk mee.  Mijn kleindochter heeft het internet afgezocht en kwam bij een plastische arts terecht. Mijn dochter is met haar mee gegaan en beide vonden ze dit geen goede manier om van het probleem af te komen. Mijn kleindochter had nog wel een beetje vertrouwen (je bent jong en je wilt wat) en heeft een ingreep laten doen. Ze is bij Velthuis kliniek geholpen en had de dag erna al erg veel spijt. Zo zielig voor dit meisje, bah wat zijn die mensen daar commercieel. Mijn dochter liet het er niet bij zitten en heeft een klacht ingediend. Niets mee gedaan helaas en ze ging verder zoeken. We zijn met zijn 3tjes naar Natasja in Emmen gegaan. We hebben er een dagje uit van gemaakt. Een week later heeft Natasja ons alle 3 geholpen! We hebben dit met zijn 3tjes gedaan en het heeft ons heel dicht bij elkaar gebracht. We zijn heel lief en begripvol ontvangen en gelukkig is het nu heel mooi geworden bij haar. Bij mijn dochter en mij ook trouwens. Wie had gedacht dat ik dit zou doen! We zijn pas met zijn alle naar de sauna geweest ook. Kijk ons lopen met onze tepelpiercings zei ik tegen mijn dochter. We denken er nog steeds zo fijn aan terug. Dank je wel Natasja, voor alles wat je voor ons hebt gedaan. We zijn heel blij en gelukkig hiermee.

Ervaring Linda,

Hallo allemaal! Ik heb de staafjes er na 8 maanden uitgehaald. Was er klaar mee dat ik steeds bleef haken en me stoten. Ik ben een lomp persoon met vechtsport als hobby dus dat was geen handige combinatie hahaha... Er was vooraf verteld dat ik waarschijnlijk weinig verschil zou zien als ik de staafjes eruit zou halen en wonder boven wonder komen mijn tepels nu bij kou en aanraking wel naar buiten! Ik heb ook gevoel in mijn tepels gekregen, erg leuk om dit te ervaren. Ondanks ik de staafjes er niet meer in heb heeft het me mentaal sterker gemaakt. Ben er nu helemaal niet meer mee bezig en dat geeft rust. We proberen zwanger te raken en ik weet zeker dat ik met deze tepels straks borstvoeding kan gaan geven! Nooit spijt gehad van de ingreep al is het alleen omdat Natasja mij zo lief en duidelijk geholpen heeft. Go girls!

Ervaring Clair,

My name is Clair and I am from London. After 3 unsuccessful procedures at a plastic surgeon (very highly regarded in London) I traveled to the Netherlands to have the correction done by Natasja. A 4th surgeon from Newcastle recommended I.T.C Emmen. Natasja booked the hotel and helped me a lot. The correction has finally turned out beautiful and I don't have to be ashamed anymore. I.T.C Emmen has restored everything that other doctors have left so ugly. Finally it is beautiful but still has a lot to process because I am very sad about how it all went and it cost an awful lot of money. Thank you dear Natasja. What a pity there aren't more people like you !!

Ervaring Priscilla

Lieve Natasja, Wat ben ik blij daar ik jou gevonden hebben via Google! Eerder heb ik piercings laten zetten door een piercer die tegen mij zei dat hij ervaring had in ingetrokken tepels. Wat heb ik een helse pijn gehad en een nare ervaring voordat ik bij jou terecht kwam. Uiteindelijk heb ik besloten om ze eruit te halen, maar ik wilde het zo graag terug. Ja het is duurder dan bij de piercer maar het is het dubbel en dwars waard! Wat een kennis heb jij en wat hebben we gelachen! Ik heb weinig tot geen last gehad, het was het een piece of piercing! Je weet echt waar je over praat en de nazorg is echt fantastisch! Vandaag heb ik de goede maat piercings laten plaatsen en ik ben helemaal happy! Je bent de beste! Super lief en geduldig maar ook gewoon een heerlijk mens! Veel liefs

Ervaring J.

Ik voel me op en top weer een vrouw nadat ik de piercings heb gekregen. Weer tepels hebben, complete borsten, zo zelfverzekerd weer, dat ik een foto naar mijn dochter stuurde, ze schildert kunst, en wat kreeg ik terug een prachtig kunstwerk. Apetrots voel ik mij en bewonder de borsten op papier.... Dit deel ik graag met jullie, nogmaals bedankt! De kunstenares is www.rosalynnvanhummel.nl

Ervaring J. van H

Ik zit al maanden te overwegen om de behandeling te ondergaan om weer complete borsten te krijgen met mooie tepels.Ik ben 53 jaar en al een aantal jaren zijn mijn tepels meer ingetrokken dan eerder het geval was. Al mijn hele leven heb ik tepels gehad die niet zichtbaar waren en daar was ik aan gewend. Na de geboorte van mijn twee kinderen kon ik geen borst voeding geven doordat mijn tepels te gevoelig waren , ontstekingen en tepelkloven, wat een drama. Later bleek, dat ik borsten heb met een wirwar van melkklieren , tijdens een bevolkings- onderzoek. Nu kijk ik ernaar vind ik mijn borsten niet compleet, ik wil een mooie vrouw zijn en ik mis wat als ik mezelf naakt in de spiegel bekijk. Ik zag jou website en dat gaf me veel vertrouwen ongeacht dat ik dit reuze spannend vind. Na de behandeling ,wat heel goed en vrijwel pijnloos was verlopen, zag ik weer mijn tepels! Zo blij ermee ik voel me weer een vrouw met mooie borsten!Voor velen die twijfelen , laat de vrouw in je spreken, en laat je behandelen. Natasja hartelijk bedankt voor de deskundigheid en vertrouwen wat je mij gaf.

Ervaring Annemiek B.

Ik ben vier jaar geleden door Natasja geholpen. Ik had gradatie 3 en mijn tepels kwamen nooit naar buiten. Alles is destijds heel makkelijk gegaan. Ben goed en vooral duidelijk geholpen. Tijdens een flinke griep met longontsteking heb ik een ontsteking gehad aan mijn rechter tepel maar die was met een paar dagen over omdat ze een goede spray naar me opgestuurd hadden en ik advies heb gehad via whattsap op zondag(!!!!) En nu wil ik jullie laten weten dat ik 4 maanden geleden moeder ben geworden en ik nog steeds borstvoeding geef! Iets wat zonder deze correctie onmogelijk was geweest! Mijn tepels blijven nu naar buiten staan maar als ze er ooit weer in gaan zitten ga ik terug en laat ik weer staafjes plaatsen want dit is echt een top oplossing voor ingetrokken tepels. Dank je wel voor ALLES!!!!

Ervaring anoniem,

Göğüslerimi erkek arkadaşımdan 15 yıl sakladıktan sonra artık kendimi güzel hissediyorum ve artık utanmıyorum. Bunu kimse bilmemeli ama biliyorum ve kendimi güzel hissediyorum! Natasja en tatlı ve en iyisidir ve çok sabrı vardır!Ervaring anoniem.

Een aantal dagen geleden ben ik in de praktijk van Natasja in Emmen geweest en geholpen aan mijn lelijke en onzichtbare tepels. Ik was eerder bij V klinieken geweest waar ik slecht gehoord werd en ze echt een achterlijk voorstel hadden gedaan. Ik moest zelf bij een tattoo zaak staafjes halen en hun gingen daar een ring van staal omheen doen!!!!!! Ik heb dit bij Natasja en de huisarts besproken en die hebben mij gelukkig tegengehouden want na wat Google zoekwerk heb ik NIETS positiefs gelezen. Natasja heeft mij ZEER duidelijk uitgelegd wat er met mijn tepels aan de hand was en ze in no-time naar buiten gezet zonder gekke ring! Ongelooflijk wat een kunst en kennis in Emmen! Ik wou dat ik dit jaren eerder had gedaan zeg! Lieve dames....ga naar Emmen en laat je voorlichten en evt daar behandelen. Het kost geen reet vergeleken met een plastische chirurg die meer schade dan resultaat achter laat. Ik ga van mijn nette tepels genieten :) Natasja, jij bent een toegankelijk, eerlijk en lief persoon. Ga zo door!

Ervaring Antje.

Hallo, even voorstellen. Mijn naam is Antje en ik ben 65 jaar. Ik ben vandaag 4 weken geleden geholpen door Natascha. Ik kan geen woorden vinden die kunnen uitdrukken hoe gelukkig ik ben met 2 normale tepels. Had het al jaren opgegeven dat ik ook ooit normale borsten zou hebben met echte tepels. Omdat ik toch aan het zoeken was op internet voor reacties van plastische chirurgie kwam ik op de site van Natascha. Het voelde gelijk goed en heb na 1 dag nadenken ook gelijk gebeld en kon een paar dagen later al terecht. Het viel erg mee en ook de napijn die was er niet. Af en toe wat scheuten en het schoonmaken 3x per dag alles heb je er graag voor over. Kan het soms nog niet geloven en sta dan ook af en toe zomaar voor de spiegel en dat maakt mij zo blij.  Wat mij verdrietig heeft gemaakt is dat ik geen borstvoeding kon geven maar het wel 3 dagen heb geprobeerd. Mijn zoon moet honger hebben gehad en dat voelt akelig. Maar ook het feit dat het gewoon gevonden werd want het was zo en geen enkel advies. Ik zelf vertel het af en toe en hoop dat al zal ik maar 1 persoon het kunnen vertellen dat er iets aan te doen is het meer bekendheid krijgt.   NATASCHA DANK JE WEL.

Ervaring J.

Beste Lady en Natascha, Ik heb in april 2017 staafjes laten zetten in de hoop dat ik mijn 2e kindje borstvoeding mag geven. In aug 2018 zijn mijn zusje en ik bij jullie geweest voor grotere staafjes ivm mijn zwangerschap. Met blijdschap kan ik mededelen dat ik al 12 weken borstvoeding geef! Dank jullie wel! Groetjes J.

Ervaring E.

Bijna 3 maanden geleden ben ik bij je geweest voor de tepelcorrectie. Ondanks de hele zware en emotionele dag heb ik geen enkel moment spijt gekregen van mijn beslissing. Ik ga zelfs eind deze maand voor het eerst naar de sauna. Echt waar!Ik ben zo ontzettend trots op mijn borsten!! Ik kom je graag helemaal vanuit het zuiden des lands naar je toe. Om je te bedanken en natuurlijk te laten zien hoe mooi ze zijn!!

Ervaring S.

Borstvoeding met ingetrokken tepel.Ik ben een moeder van 31 jaar van 2 prachtige jongens van 8 en 4 jaar. Had ik dit maar 8 jaar geleden geweten, wat ik nu weet! Het had mij zon hoop ellende, frustratie en teleurstelling bespaard gebleven. Toen mijn zoon 8 jaar geleden te vroeg geboren werd wou ik perse borstvoeding geven. Met het kolven ging het prima maar het aanleggen was een drama. Toen ik vroeg of het aan mijn tepels lag werd mij gezegd dat vroeger alle vrouwen borstvoeding gaven dus dat dat onzin was en ik het dus ook kon maar gewoon vol moest houden. Uiteindelijk kwam er een tepelhoedje bij te pas en ook dit werd mij later weer uit mijn hoofd gepraat. We kregen alles vergoed van de verzekering om de borstvoeding te laten slagen van lactatiedeskundige tot het huren van een dure kolf en dan verbaasd het mij dat ze mijn borst nooit hebben onderzocht of er niet een ander probleem was en dat het door zon ingreep als wat Natasja doet het al verholpen kan worden en dit niet vergoed word omdat ze dit een cosmetische ingreep vinden. Je gaat er toch vanuit dat een lactatie deskundige een borst kent? Wat blijkt namelijk mijn tepel is niet doorontwikkeld waardoor borstvoeding heel moeizaam zou gaan laat staan als een kindje prematuur is en dus nog niet genoeg zuigkracht heeft. Ik moest de kolf altijd op maximale stand zetten anders kwam er al bijna niks uit wat ook nog eens vrij pijnlijk was. Eenmaal thuis kreeg ik ook nog eens een flinke borstontsteking waardoor ik twee weken lang met hoge koorts heb liggen ijlen in mijn bed. Dit schijnt ook met een ingetrokken tepel te maken te hebben want daardoor heb je een verhoogder risico. Mijn jongste zoon werd helaas ook te vroeg geboren en dus moest ik weer kolven. Eenmaal thuis ben ik meteen gestopt door deze nare eerste ervaring. Dit heeft voor mij altijd als falen gevoeld. Er viel een last van mij af toen ik hoorde dat het niet aan mij gelegen heeft. Ik heb nu de correctie bij Natasja laten uitvoeren en als ik nu in de spiegel kijk in de ochtend hoef ik niet eerst mijn tepels eruit te plukken maar blijven ze gewoon naar buiten staan! Geen onzekerheid meer naar mijn man toe dat is mij heel veel waard! Het verleden kan ik helaas niet terugdraaien maar ik hoop dat anderen die dit lezen en onzeker over hun tepels zijn en nog geen kinderen hebben er wat mee kunnen zodat hun deze ellende bespaard blijven. 

Ervaring Ellen.

Jarenlang schaamde ik me enorm voor mijn borsten, of beter gezegd: mijn tepels. Ik verborg ze angstvallig voor iedereen, tot en met mijn partner aan toe. Natuurlijk zag hij mijn borsten wel eens, maar de seks bijvoorbeeld moest vanwege de schaamte over mijn borsten vooral in het donker gebeuren. Nadat mijn relatie afgelopen zomer strandde vond ik het tijd om iets aan mijn 'probleem' te laten doen. Ik wilde me nooit meer voor mijn borsten hoeven schamen. Je kunt je tanden recht laten zetten, je oogleden op laten trekken.... waarom dan niet je tepels laten corrigeren? Op internet was ik in eerste instantie op zoek naar een plastisch chirurg, maar toen kwam ik de site tegen van Natasja, en dat was een openbaring. Door alle uitgebreide info zag ik al snel af van de optie om naar een plastisch chirurg te gaan. Mijn vertrouwen was meteen gewekt. Hierdoor durfde ik eindelijk de stap te zetten om mijn tepels te laten corrigeren. Toen de afspraak eenmaal stond dacht ik in eerste instantie nog van: "oh oh, waar begin ik aan?!", want het idee van tepel piercings vond ik best eng. Maar eenmaal bij Natasja was dat gevoel helemaal weg. Ik werd ontzettend vriendelijk en kundig door haar geholpen. Ze kan je heel erg op je gemak stellen. Het plaatsen van de piercings deed helemaal geen pijn en ook de nazorg vond ik erg goed te doen. Inmiddels zitten de piercings er ruim anderhalve maand in en nog steeds ben ik elke dag erg blij met het resultaat. Sterker nog: ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe het ooit was om ingetrokken tepels te hebben en hoe groot dat probleem ooit voor me was. Echt bizar. Daarom kan ik iedereen die hiermee loopt op het hart drukken: er is een oplossing. Natasja weet heel goed wat ze doet en binnen drie kwartier loop je als een compleet ander mens naar buiten. Binnenkort ga ik naar de sauna (zonder kleding :)) om te vieren dat ik nu zelfverzekerd ben over mijn lichaam!

Ervaring S.

Wat is het meegevallen. Erg blij met het resultaat en daarom is het ook balen dat ik niet eerder ben geweest. Het is inderdaad zo goed als pijnloos, de ingreep. Gisteren geweest en geen napijn. Alleen iets gevoelig na het verzorgen. Het was, ondanks de spanning een prettige ervaring. Alles werd duidelijk toegelicht, veel tijd en een persoonlijke benadering. Ik raad het zeker aan. Super blij met het resultaat. Ervaring anoniem.Ik ben 21 en mijn tepels zijn, nee waren hihihi. helemaal plat! Natasja zei dat dit Flat Areola heet en dit komt best vaak voor zei ze. Ik had echt geen tepels! Nu heb ik 2 bobbels tepels en het ziet er super mooi uit want mijn bosten lijken nu te kloppen. Ik ben super blij hiermee. Dank je wel Natasja dat je zo lief was en het ook duidelijk uit hebt gelegd en dank je wel voor de chocola die ik mee kreeg hihihi. Mijn nichtje komt volgende week ook bij jou!

Ervaring Nelleke.

Ik ben bijna 40 jaar en heb veel ellende achter de rug met mijn tepels. Eerst eerste ben ik destijds bij de huisarts terecht gekomen en die zei mij dat ik een plastische chirurg moest bezoeken. De plastische chirurg deed heel nonchalant over de volgens hem erg kleine en eenvoudige ingreep.  Twee weken laten lag ik bij hem op de tafel. De volgende dag mocht de pleister eraf en ik schok me dood! Mijn tepels zagen er vreselijk uit en ik wist meteen dat dit niet normaal was. Volgens de arts kwam dit goed. NIET DUS! €2700.00 lichter en verminkt! Jaren gingen voorbij tot ik ging verhuizen van huisarts en ik bij mijn nieuwe huisarts de flyer van Natasja zag liggen. Ja, ja dacht ik; weer zo’n iemand die dit wel even op kan lossen. Ik besprak hem met de huisarts en die wist me ervan te overtuigen dat ik langs moest gaan voor een gesprek. Met lood in mijn schoenen liet ik Natasja mijn tepels zien en ze wist me te verzekeren dat ze daar nog heel wat van kon maken. Nou, dat heeft ze waargemaakt! Ik heb nu 4 weken de staafjes en kan het nog iedere dag niet geloven dat ik tepels zie wanneer ik me uit ga kleden. Net als veel andere vrouwen denk ik steeds; waarom wist ik dit niet eerder. Als je dit leest en twijfelt: ga erheen en laat je uitleggen wat ze voor je kan doen. Ze is heel aardig en erg eerlijk in wat je kunt verwachten. Ze heeft me ook feilloos uitgelegd wat een ingetrokken tepel precies is. Dat had niemand nog eerder gedaan, ook zoiets raars. 3,5 uur een en weer 3,5 uur terug rijden was het me ook dubbel waard. Natasja het is fijn dat ik bij jou terecht ben gekomen, mijn dank voor jou luisterend oor en mijn mooie tepels. Nelleke

Ervaring Lizzy.

Heel graag wil ik ook mijn fijne ervaring met Natasja delen! Ik ga altijd vrolijk door het leven maar al jaren (sinds de puberteit, ik ben nu 25) ben ik dagelijks bezig met mijn ingetrokken tepels. Voor de spiegel staan en balen waarom nou net ik dat had. In mijn hoofd was ik er ook veel mee bezig. Ik heb vrij grote borsten en krijg daar regelmatig complimenten over. Ik dacht altijd: je zou eens moeten weten hoe het er naakt uitziet. Ik vond namelijk dat ik mede door de ingetrokken tepels erg lelijke borsten had. Ik schaamde me er echt enorm voor. Vriendjes of anderen die het gezien hebben, hebben nooit een probleem van gemaakt, maar toch... Meer dan een jaar geleden heb ik de site van Natasja ontdekt, het leek te mooi om waar te zijn. Een paar maanden geleden zag ik ineens niet meer in waarom ik er niet gewoon voor zou gaan. Het is een van de beste beslissingen die ik ooit gemaakt heb. Natasja is een erg leuke, vrolijke en kundige vrouw, waar je je meteen goed bij voelt. Ze kon me precies vertellen hoe het zat in mijn borst. Ik heb dus vlakke en onderontwikkelde tepels. Ze vertelde me ook dat als ik deze ingreep niet zou doen, ik zo goed als zeker nooit borstvoeding zou kunnen geven. Doordat er weinig ontwikkeling is, moest ze veel huid erbij nemen om een soort optische illusie te creëren. Na het (bijna) pijnloos zetten keek ik in de spiegel en wat was ik blij en verrast! Het was zo mooi en dat is het nog steeds. Ik ben twee dagen erg emotioneel geweest na het zetten, iets wat ik normaal niet ben, zoveel betekende het voor me. Met de nieuwe staafjes, gouden, ben ik nog blijer. De spiegel is nu mijn grootste vriend! Natasja, ontzettend bedankt hiervoor.

Ervaring anoniem

Sinds de puberteit had ik al vlakke tepels. Af en toe kwamen ze naar buiten, maar soms trokken ze ook naar binnen. Na mijn bevalling wilde ik graag borstvoeding geven, dit bleek na 3 dagen proberen, nauwelijks mogelijk. Mijn zoon moest ontzettend hard zuigen om er überhaupt iets uit te krijgen waardoor hij te veel af viel en uitdroogde. Het deed ook zeer, wat niet hoort bij borstvoeding geven.Ik kon heel moeilijk te accepteren dat ik geen borstvoeding meer gaf, maar Natasja heeft me uitgelegd wat er precies gaande was IN mijn borsten waardoor ik het beter verwerken kon.Na de bevalling zijn mijn tepels niet meer naar buiten gekomen, ik was bang dat er niets meer aan te doen was, maar het is gelukt! Superblij ben ik met de staafjes, ik heb tepels! Na de (kleine,pijnloze) ingreep, voelde ik het ietwat branden. Dit heeft één dag geduurd en toen zijn ze nog een week gevoelig gebleven. Het helen gaat super goed, en heb nergens last meer van! Bedankt voor alles!

Ervaring anoniem

Ik ben 19 jaar en ben afgelopen week aan mijn ingetrokken tepels geholpen door Natasja. Ik was onwijs zenuwachtig, maar die zenuwen had ze snel weten te verminderen bij me, door alles goed uit te leggen en me gerust te stellen. Van de ingreep voelde ik nauwelijks iets. Ik was altijd erg onzeker over mijn tepels, maar dankzij Natasja voel ik me nu een stuk zekerder! Nogmaals ontzettend bedankt.

Ervaring anoniem

Graag zou ik via deze weg Natasja nogmaals willen bedanken! Ze heeft de nodige uitleg gegeven en stelde me gerust! Van de ingreep zelf heb ik niets gevoeld, wat fijn was. Ik ging zelfverzekerder naar huis! Ik kom uit Gent, België, dus moest een hele eind reizen. Maar dit had ik er zeker voor over.Ik vind het zeer jammer dat er zo weinig informatie over dit thema te vinden is! Zelf heb ik lang moeten zoeken naar een juiste oplossing, gelukkig kwam ik terug op de site van Natasja. Daarom hoop ik dat er rond dit thema meer bekendheid komt. Zodat meerdere mensen weten welke oplossingen kunnen aangeboden worden. 

Ervaring Loes

Ik ben bijna 3 jaar geleden bij Natasja geweest om mijn ingetrokken tepels te laten verhelpen. Ik had gradatie 3. Mijn tepels zaten volledig naar binnen. Ik was destijds 23 jaar en ik wil met jullie delen dat ik een maand geleden bevallen ben van onze zoon die ik dankzij de ingreep volop borstvoeding kan geven. Ik ben ongelofelijk blij en dankbaar dat ik destijds Natasja in Emmen vond op het internet omdat de huisarts EN radioloog hadden gezegd dat ik geen borstvoeding zou kunnen gaan geven wanneer ik ooit een kindje zou krijgen. Werkelijk waar wat een lul verhaal waar vrouwen erg van van slag raken. Het kan wel en ik geniet ervan! Dank je wel lieve Natasja. Hierbij onze blije zoon aan de borst!!

Ervaring Marie-Louise

Beste lezers van deze site. 2 jaar terug heb ik deze site bekeken en het idee om mijn ingetrokken tepels op deze manier te laten verhelpen heeft me niet meer losgelaten. Ik ben in de tussen tijd zwanger geweest dus het kwam er even niet van. Ik ben door Natasja geholpen en het resultaat mag er zijn. Ik ben echt zo blij en voel me vrouwelijker en erg trots. Ik was echt vreselijk angstig maar werd door Natasja op mijn gemak gesteld met aardige en duidelijke woorden en een grap tussen door. Ze is een leuke en zeer kundige vrouw die lekker zichzelf is gebleven vond ik persoonlijk. Ik vind de verzorging makkelijk gaan en de pijn valt me ook 100% mee. Je voelt het wat trekken en het is net of je een blauwe plek hebt maar verder niet ook eigenlijk. Mijn zus heeft jaren terug een ingreep bij een plastische chirurg laten doen maar dat is niet gelukt en ze baalt. Als ik op het naconsult kom gaat mijn zus mee en zal zei het ook op deze manier haar tepels laten corrigeren. Lieve lotgenoten; trap NIET in de verkoop praatjes van een plastische chirurg!!! Je komt daar met iets waar je onzeker over bent en daar spelen ze lekker op in. Er zijn meer wegen naar Romen blijkt maar weer. Heel erg bedankt Natasja en natuurlijk Lady voor je geduld met mailen over een afspraak hahahaha.

Ervaring S

Goedemorgen Natasja, ik wil je nogmaals bedanken voor de mooie tepelcorrectie! Ik ben er echt super blij mee en heb er ook niet heel erg veel last van gehad. Het is nu alleen nog wat gevoelig! Ik voelde me bij jou echt op mijn gemak en je stelde me ook echt gerust! Ervaring ElsIk ben Els, ik ben 61 jaar en ik heb 3 keer een ingreep laten verrichten door 2 verschillende plastische chirurgen. Die hadden het over een klein en eenvoudig ingreepje. Ze hebben mijn tepelhof erg lelijk gemaakt en mijn tepels zijn nooit naar buiten gekomen. Ze waren na de 3de ingreep(!)minder ingetrokken maar nog steeds erg onappetijtelijk om te zien. Ik zou nooit een tepelpiercing want dit is niet mijn ding. Ik ben over mijn oordeel heengestapt en ben dol gelukkig met het resultaat. Dit zijn geen tepelpiercings, dit zijn sieraden die mijn beide tepels zeer mooi naar buiten brengen. Ik ben erg trots en mijn echtgenoot geniet ervan dat ik me niet meer schaam. Natasja je bent een schat van een vrouw, jou kan ik vertrouwen wat het resultaat betreft. Je buit dames niet uit die met dit "foutje der natuur" rondlopen. een warme en lieve groet van Els uit Middelburg.

Ervaring anoniem

Graag wil ik mijn ervaring met je delen. Ik ben 49 jaar gelukkig getrouwd en moeder van 2 kinderen van 19 en 16 jaar. Mijn hele leven lang heb ik ingetrokken tepels. Ik heb me er erg voor geschaamd maar er nooit over gepraat want dat doe je niet als je je schaamt...... natuurlijk wel met mijn man. Ook mijn borsten waren totaal uit model, erg lege theezakjes. Maar ja dat hoort erbij als je 49 jaar bent. Toch ben ik erg jong van geest en geniet ik volop van het leven maar toch is er steeds iets waar ik erg mee zit. Opeens zegt mijn man weet je wat: " waarom laat je je niet aan je tepels helpen en doe meteen een borst vergroting....." Dit heb ik een paar keer in de wind geslagen, totdat ik alleen ging backpacken naar India, iets wat ik in mijn leven nog nooit eerder gedaan had. Tijd om overal over na te denken. Mijn besluit was gemaakt. Een tepelcorrectie en een borstvergroting in de Velthuiskliniek. Er werd mij bij het eerste consult meteen verteld dat een tepelcorrectie alleen mogelijk was door het zetten van tepelpiercings! Ik schrok enorm! Ik vond tepelpiercings wel zo ordinair! Maar ja dan was ik wel van mijn schaamte af...... ik moest zelf het materiaal aanschaffen en tijdens de borstvergroting werden de piercings geplaatst. Maar na 2 dagen begon de linker piercing enorm te ontsteken, ik de kliniek op gebeld en er werd een antibiotica kuur voor geschreven en ontsmet. Toch zat het me niet lekker, en dus bleef ik informatie zoeken op internet en kwam toen bij "ingetrokkentepelcorrectie.nl" terecht. Ik vroeg om informatie en kreeg overal keurig antwoord op en het beste was om eens voor een advies langs te komen. Gelukkig is het niet zover van mijn woonplaats. Alles goed bekeken en het advies was, de piercing eruit, laten genezen en over 2 weken opnieuw zetten. Ik was teleurgesteld, maar met haar ervaring...... dus na een paar dagen bedenktijd heb ik besloten om hem opnieuw te laten zetten. Dit kon ook in de kliniek maar daar is helemaal geen materiaal aanwezig en wanneer heeft zo'n chirurg tijd??? Nee, bij Natas is alles voorradig, dus alles afgestemd op mijn tepel. Ik werd erg goed geholpen en geadviseerd. Alles verliep soepel en zonder ontsteking!! Echt hij zit er perfect in, geen vocht of bloed na het zetten. Na 4 weken mocht ik eindelijk mijn glimmende balletjes, weer erg goed advies. Ik heb meteen 2 kleuren gekocht, dan kan ik eens iets anders! En het leuke is, officieel mogen de piercings na een aantal maanden/ jaar eruit, en dan blijft de tepel zo staan. Maar dat wil ik helemaal niet!! Het staat zo mooi, en is helemaal niet ordinair. Het staat zo sexy! Zo prachtig!

Ervaring anoniem

Na 4!!! bezoeken en behandelingen bij de Velthuis kliniek nog meer getraumatiseerd dan ik al was. Erg veel pijn, ontstekingen en nog lelijkere tepels verder. Ik heb een lening bij de bank waar ik nog wel even mee zoet ben. Ik kwam via via bij Natasja die alle schade op heeft hersteld. Bij velthuis moest ik zelf een staafje bij een tattooshop gaan halen en die was te kort en toch hebben ze het staafje in mijn tepel gezet. Daarvoor hadden ze al 3 x geopereerd. Dit zou verboden moeten worden. Ik ben eindelijk blij met mijn borsten maar verwerken moet ik dit nog. Natasja jij bent uniek aardig en meelevend en heeft geen motivatie om rijk te worden van een nader zijn complex. Dank je wel.

Ervaring Annemiek

Ik ben 42 jaar en heb 3 kinderen. Borstvoeding geven was een drama. Volgens de kraamhulp stelde ik me aan en moest ik het blijven proberen met een tepel dopje. Ik ben div keren in het ziekenhuis en bij de huisarts geweest en nooit heeft er een arts of kraamhulp mij uitgelegd wat er aan de hand was IN mijn borst of tepel. Natasja heeft mij dat zeer duidelijk wel laten zien en voelen en daarmee werd er veel duidelijk. Verbazing waarom werkelijk niemand mij iets meer kon vertellen behalve; het kan geen kwaad dat je dit hebt. De verhaaltjes hier kloppen. Natasja is echt een bijzonder vriendelijke vrouw met enorm veel passie voor haar werk. Mijn tepels zijn prachtig geworden. Een wonder wat ik zag en ik blijf er maar steeds naar kijken hihihi. De staafjes vallen me erg mee ik had verwacht dat ik dit minder mooi zou vinden. Heel erg bedankt voor alles en ik vertel het door!

Ervaring anoniem

5 jaar geleden ben ik geopereerd aan mijn ingetrokken tepel.Helaas was de operatie mislukt al heel snel zag je dat de tepel terug trok. De operatie heb ik onprettig ervaren voornamelijk erna. Want ik kreeg ontzettend vaak ontstekingen en werd naar huis gestuurd met antibiotica. Nu 5 jaar verder en met ontstekingen en pijn besloot ik toch weer naar te laten kijken en in de hoop dat er wat aan gedaan zou worden. Maandag 23 januari had ik een afspraak in het Deventer ziekenhuis. Al snel werd duidelijk dat de arts mij niet operatief kon helpen. Enige optie die ze mij gaf was een staafje te laten plaatse in een ziekenhuis in Apeldoorn en dat ik zelf 300 Euro moest betalen en zelf een staafje ergens moest gaan aanschaffen. Terwijl ik 5 jaar geleden niks hoefde te betalen. Ze zei zoek het met je zorgverzekering uit als dat opgelost is kun je terug komen. Zo gezegd zo gedaan alleen werd niks vergoed. Plotseling dacht ik aan Natasja dat ik daar vorige jaar over had gelezen. Ik heb haar gelijk gebeld en de situatie uitgelegd. ik kon 31 januari al terecht alleen ik woon zo ongeveer anderhalf uur van Emmen af. Mijn tante zou meegaan want alleen durfde ik niet en ik heb geen vervoer. Nou vandaag was de grote dag voor mij aangebroken. En inderdaad een super lieve vrouw! Ze heeft rustig de tijd genomen om alles door te nemen en uit te leggen. Ik was echt bang maar stap voor stap deed ze het. En ontzettend meegaand voelde me echt begrepen. Na een paar minuten was  alles al gedaan. En jaaaa zoals iedereen het zegt de tranen springen letterlijk in je ogen. Als je het resultaat ziet ongelooflijk! Echt wauw! Spijt dat ik 5 jaar geleden heb laten opereren zonder resultaat. En nu absoluut met resultaat! Alles meegekregen voor de nazorg en goede uitleg. En ik kon naar huis met 2 normale tepels! Een droom die uitkwam. Bij deze Natasja, ontzettend bedankt. Ik ben blij dat jou praktijk bestaat en dat jij voor vrouwen zoals ik zich inzet. Nogmaals enorm bedankt!!!Groetjes en tot de nacontrole.

Ervaring Dokter van Eijckhof

Beste Natasja en team. Bedankt voor de fijne samenwerking. Gezamenlijk streven we naar meer bekendheid. Ik dank namens mijzelf en mijn patiënten.

Ervaring anoniem

Ben een vrouw van 53 jaar, en heb mijn hele volwassen leven als ingetrokken tepels. Waar ik me voor schaamde...Bij toeval kwam ik op de website van Natasja. De afspraak was een week later gemaakt. Het is nu 3 maanden geleden en ik ben super blij en voel me voor het eerst volledig een vrouw met prachtige borsten, alles is vlekkeloos verlopen. Geen pijn bij het plaatsen van de staafjes. Bij de controle na 6 weken is mijn rechterborst opnieuw behandeld, beide tepels zijn nu gelijk! Ben heel blij met de fijne behandeling van Natasja, had het jaren geleden moeten doen, dank je wel Natasja, top!

Ervaring van Jolanda

Heel wat jaren geleden ben ik door een plastisch chirurg geholpen aan mijn teruggetrokken tepels. Helaas heeft zijn ingreep mij meer last bezorgt dan goed gedaan. Op de site zag ik deze ingreep staan en was eigenlijk meteen verkocht. Ik een afspraak gemaakt en na een rit van 2 uur daar aangekomen. Natasja stelde me gelukkig op me gemak en dat was erg fijn gezien de zenuwen. Toen zij mijn borsten zag schrok ze eigenlijk en kon ze me geen garantie geven omdat de arts het wel heel erg verkloot had. Toch de beslissing genomen om het te doen en kon geen beter resultaat bedenken dan dat ik nu heb. Het was zeker niet gemakkelijk voor haar en ook zeker niet pijnloos maar ben super blij dat ik het gedaan heb.  Ik zou het iedereen aanraden. Groetjes jolanda

Ervaring anoniem

Het is nu 4 weken geleden dan ik mijn tepel heb laten corrigeren. Ik keek erg uit naar deze dag.  Eindelijk zou mijn tepel weer zichtbaar zijn. Je probeert je er weleens een voorstelling van te maken hoe het er uit komt te zien. Dat het zo mooi werd had ik niet durven  dromen! Ook geen last gehad van het genezingsproces en voelt het nou al heel vertrouwt. Het hoort bij mij en ben zo blij met de vakmanschap die ik bij Natasja heb weten te vinden. Kortom bedankt!!!!Ervaring anoniem 20 jaar Ik ben 20 jaar en heb eindelijk, na jarenlange onzekerheid, beide ingetrokken tepels laten corrigeren. Na een afspraak bij de huisarts, wat mij niet verder heeft geholpen, ben ik gaan zoeken op internet voor een mogelijke oplossing voor mijn ingetrokken tepels. Toen kwam ik op de site van Natasja terecht. Een correctie d.m.v. tepelpiercings vond ik direct een eng idee, maar het zou de perfecte oplossing zijn. Ik heb twee jaar lang overwogen of ik dit wel moest doen. 1,5 maand geleden heb ik toch alle moed bij elkaar verzameld en heb ik mijn tepels laten corrigeren. Met de angst voor naalden en een lage pijngrens kwam ik bloednerveus bij Natasja. Zij wist mij zo bijzonder snel op mijn gemak te stellen. Voor het eerst voelde ik mij begrepen met mijn onzekerheden en angsten die nooit iemand eerder begrepen had. Natasja heeft goed rekening gehouden met mijn angst voor naalden en heeft mij hierin geweldig ondersteund. Toen de correcte voltooid was en ik in de spiegel keek, moest ik huilen van geluk. Ik was zo bang geweest dat het bij mij niet zou lukken en had nooit gedacht dat die mooie tepeltjes die ik nu heb erin zaten. Ook de pijn viel reuze mee. Bij mij voelde mijn tepels de eerste dag brandend aan en daarna waren ze nog een paar dagen gevoelig. Het is maar een kleine ingreep en daarvoor krijg ik een zelfverzekerdheid die ik nooit eerder heb ervaren. Ik voel mij sexy en vrouwelijk. Ik hoop dat ook mijn verhaal zich verspreid, want ik gun het jullie om je ook zo goed te voelen als ik nu doe!

Ervaring Nelleke

Ik ben Nelleke (37 jaar) en ook ik ben (helaas uiteindelijk) bij Natasja terecht gekomen. 7 jaar geleden zijn mijn beide tepels bij een plastische chirurg in het UMC Utrecht geopereerd. Ze deden erg makkelijk over deze ingreep en ik dacht; peulenschil, ik loop hier zo met 2 mooie tepels naar buiten! NIETS van dat alles! Mijn tepels bleven ingetrokken en ik kon geen borstvoeding geven. Mijn tepels bleven ontstoken en werden alleen maar lelijker. Na 2 jaar besloot ik weer een correctie uit te laten voeren, dit keer bij een privé kliniek. Kosten €1635.00 en NIETS mooier geworden! Ik bleef boos, verdrietig en vooral teleurgesteld rondlopen. Mijn man zag mij nooit zonder bh. Toen ik voor een mammografie moest komen zei de Radioloog, bel Natasja! Dat deed ik meteen bij thuis komst en ik heb een afspraak gemaakt. Doodeng vond ik het. Zou dit een oplossing zijn? Natasja was licht geschokt bij het zien van de tepels. Jeetje, wat hebben ze met jou gedaan waren haar woorden. Niet tactische/subtiel maar wel eerlijk. En eerlijk is Natasja! Wat een ongelofelijke top vrouw met een missie. Ze heeft mij heel duidelijk uitgelegd (met een voorbeeld schaal borst) wat er fout was en wat ze nog kon betekenen voor mij. Voor het eerst wist ik nu ook ECHT wat een ingetrokken tepel was. Waarom had niemand mij dit nog uitgelegd??? Tijd is geld he! Niet bij Natasja! To the point want ik sla weer door. Ik ben nu eindelijk na alle jaren super blij met mijn tepels. Ik heb totaal geen pijn gehad tijdens de ingreep en na die tijd ook niet. De uitleg is goed en de nazorg duidelijk en handig dat je alles mee krijgt. Ik heb inmiddels mooie sierlijke bolletjes en sluit een rot periode af. Ik loop zonder bh uit de douche en schaam mij niet meer. Natasja, je hebt veel voor mij betekend. Je hebt naar mijn verhaal geluisterd en me heel erg geholpen deze periode af te sluiten. Ik ben je dankbaar.

Ervaring anoniem

Mijn verhaal wil ik graag delen met vrouwen die ook een ingetrokken tepel hebben en ze behoeden voor de ellende die ik heb meegemaakt. Ook ik heb het internet afgezocht wat een oplossing kan zijn voor mijn tepel die rechts is ingetrokken. Ik las over piercen, dus ben ik naar een piercingshop in Amersfoort geweest. Deze vrouwelijke piercer zei dat ze de tepelpiercing wel kon zetten. Dus ik vertrouwde daar op. Toen ik in de spiegel keek schrok ik me wild en schaamde ik me wild! De pijn bij het zetten was het waard wanneer het resultaat goed is. Nu had ik en een lelijke piercing en een wond. En ik voelde me erg verdrietig maar ook boos!Hopelijk komt er daadwerkelijk een verbod op dit soort onbekwame piercers. Ze zijn niet bevoegd dit te doen maar doen het wel!Mijn ervaring met Natasja vandaag was super! Ze stelt je gerust en als ik mensen iemand moet aanraden dan is zij het!Je merkt gewoon dat ze 23 jaar ervaring heeft. Bij haar ben je in de beste handen, daar ben ik 100% van overtuigd. Ik voel me nu compleet met 2 normale tepels! Heel erg bedankt Natasja!

Ervaring anoniem

Wij vonden Natasja op internet. Al jaren zoek ik een oplossing voor mijn ene ingetrokken tepel. Ja ik ben er 50! Na een rit van 3 uur, waren we aangekomen. Een super ontspannen ontvangst en ik en mijn echtgenoot hadden onmiddellijk een gerust gemoed. Ik deed niet alleen 1 borst met de ingetrokken tepel, maar versierde ook de tweede met een piercing. Het resultaat was verbluffend, toen ik van de tafel sprong om te kijken, leken mijn borsten groter en voller! En de tepels stonden hoe iedere vrouw ze zou willen. Ongelooflijk! Alles bijna totaal pijnloos. Natasja gaf ons zoveel vertrouwen dat we teruggingen en nog meer piercings lieten aanbrengen! (dit doet ze soms op verzoek) Ze blijft ook eerlijk en als de piercings problemen zouden geven, legt Natasja je steeds de voor- en nadelen uit!In één woord gezegd : een topadres van A tot Z. 👍

Ervaring anoniem

Ik ben een vrouw van 18 jaar. Al vanaf jonge leeftijd kwam ik er achter dat mijn tepels niet helemaal 'normaal' waren. Ik heb veel online zitten zoeken naar een oplossing en kwam altijd terecht bij die dure operaties. Uiteindelijk stuitte ik toen op de site van Natasja, wat eigenlijk te mooi om waar te zijn leek. Ik liet de site aan mijn moeder zien en vertelde haar dat ik dit eigenlijk best graag zou willen. Ze vond het een raar idee, die piercings, maar ze begreep me en uiteindelijk zijn we samen naar Natasja gegaan. We werden meteen hartelijk ontvangen en je voelt je meteen op je gemak. Mijn leeftijd bleek ik mee te hebben, omdat ik nog zo jong ben zijn mijn tepels makkelijker te manipuleren. Mijn tepels bleken niet zozeer heel erg ingetrokken te zijn, maar vooral plat. Wat inhoudt dat er bij mij nauwelijks een tepelvorming plaatsvindt. Toch heeft Natasja het kunnen corrigeren door met behulp van de staafjes zelf een soort tepel te vormen. Het resultaat is echt prachtig! Voor het eerst dat ze ook echt mooi stijf kunnen worden. Aan het idee dat ik "tepelpiercings"  zou krijgen moest ik in het begin erg wennen. Er hangt namelijk best een imago omheen. Toch weerhield dit mij niet om de correctie te ondergaan. Achteraf een hele goede keuze geweest want ook met de "piercings" zelf ben ik super blij. Ik had nooit gedacht dat het iets voor mij zou zijn maar ik vind het echt heel erg mooi staan. Ook de genezing gaat zonder problemen. Al met al een hele goede ervaring die ik iedereen zou aanraden! Dankjewel Natasja.

Ervaring Juliana

Ik ben 21 jaar oud en heb sinds mijn geboorte al ingetrokken tepels gehad. Toen ik jong was, was ik altijd erg onzeker en dit had er veel mee te maken. Ik dacht dat het een familie-'defect' was, mijn moeder en zus hebben het namelijk ook. Er werd alleen nooit over gesproken. Ik durfde me niet uit te kleden waar anderen bij waren, omdat ik bang was dat zij het zouden zien. Toen ik op deze site terecht kwam schrok ik ervan dat 1 op de 10 vrouwen dit heeft. Nooit heb ik het in films gezien of op het internet. Ik ga proberen om deze 'afwijking' bekender te maken. Ik wil dat mensen weten dat dit bestaat. Er moet geen taboe zijn over tepels over het algemeen, maar juist ook over afwijkende tepels moet er gesproken worden. Ik wil ook niet zeggen dat iedereen deze correctie moet doen, maar ik wil wel dat mensen weten dat er een 'oplossing' is als ze dit willen en dat ze niet alleen zijn. Vooral jonge meiden die in de pubertijd zitten kunnen hier mentaal veel last van hebben, zich ervoor schamen omdat ze anders zijn. Ik ben heel blij met de correctie en ik raad het iedereen aan die onzeker is hierover.  pijn ook reuze mee.  Bedankt Natasja, je bent echt een topvrouw.

Ervaring Petra (kraamverzorgster)

Ik ben Petra en hoor niet bij de vrouwen die deze correctie uit hebben laten voeren. Ik werk als kraamverzorgster in de regio zuid Holland en ben inmiddels bekend met de behandelingen van Natasja. Inmiddels 3 jonge moeders bij mogen staan die deze correctie uit hadden laten voeren en daar werd ik vreselijk enthousiast van. In mijn werk zie ik vrouwen zo vaak tobben met het aanleggen van de baby omdat ze wat kleine of nagenoeg geen tepels hebben. De baby EN de jonge moeder wil graag maar het lukt dan niet of met een tepelhoedje uiteindelijk.Wat een geweldige uitkomst is dit dan zeg. Ik heb Natasja gesproken omdat ik nieuwsgierig was naar hoe ze dit precies voor elkaar krijgt. Ik weet gecompliceerd het melkklier stelsel in elkaar zit dus wou er meer van weten. Als een arts zicht in haar eentje (!!!) ZO sterk maakt voor deze vrouwen heeft die wel echt een missie zeg. Succes met je werk Natasja. Erg leuk om je gesproken te hebben. Petra

Ervaring anoniem

(47 jaar ) Een paar dagen terug kwam ik schuchter, verlegen en zeer onzeker bij Natasja binnen. Ik ging huilend van geluk naar buiten. Dit had ik 10 jaar eerder moeten weten. ik voel me EINDELIJK vrouw!!!!! Natasja wat ben jij een bijzonder mooi mens. Ik ben nog steeds overdonderd en sta 10 keer per dag voor de spiegel. Ik heb geen enkele vorm van pijn en vind de staafje niet eng.

Ervaring Tineke met haar dochter

Ik ben Tineke en ik ben vandaag met mijn dochter bij Natasja geweest. Mijn dochter van 18 kwam een aantal maanden geleden naar mij toe om te vragen wat ik van haar tepels vond. Mama, ik vind dat ik rare tepels want ze zien er heel anders uit dan bij vriendinnen of op foto's van vrouwen in boekjes enz. Ik zie mijn dochter eigenlijk nooit in haar blootje en schrok er best van want ik had dit nog nooit gezien. Ik heb meteen een afspraak bij de huisarts gemaakt en die zei dat dit vaker voorkomt en het niets ernstigs is. Hij gaf ons het advies om naar een plastische chirurg te gaan maar waarschuwde ons wel dat dit onomkeerbaar was. Ik heb mijn dochter gezegd dat ik die oplossing absoluut niet goed kon keuren en heb haar gezegd dat ze haar borsten moet accepteren. Achteraf een harde uitspraak maar wat kon ik dan zeggen? Er werd 3 maanden niet over gesproken en toen begon ze over een piercing. O nee dacht ik dat is wat ik helemaal geen goed idee vind! Daar hoor je enge verhalen over en ik vind het verminking. Mijn dochter heeft me de website van Natasja laten zien en die stelde me enorm gerust. Aha, zo kan het dus ook. Niet echt een piercing maar een esthetische oplossing. Vandaag zijn de tepels beide gecorrigeerd en mijn dochter is echt vreselijk blij. Ze heeft het geheel als erg prettig ervaren en huilde van blijdschap toen ze in de spiegel mocht kijken en heeft me wel 10 keer bedankt dat ik met haar mee ben gegaan om haar alsnog te steunen. Ouders, mijn boodschap aan jullie: steun je dochter en gooi je eigen principes aan de kant want de meisjes hebben het hier erg moeilijk mee en de oplossing die Natasja bied is erg goed!

Ervaring anoniem

Ik ben 43 en ook ik had mijn hele leven al ingetrokken tepels. Ooit eens de Niplette geprobeerd, maar dat werkte niet. Sinds kort ben ik gescheiden en heb ik mijn leven omgegooid waardoor ik ook weer ging zoeken naar een oplossing voor mijn probleem. Wat ben ik blij dat ik op de website van Natasja terecht ben gekomen! En wat een goede en pijnloze oplossing! Na wat informatie per mail maakte ik een afspraak. En na een goed en open gesprek had ik binnen een paar minuten echte tepels. Ik had gradatie 3, maar heb nu echt prachtige tepels en complete borsten. Ik voel mij helemaal vrouw. Koop nieuwe lingerie en ben echt zo blij dat deze oplossing er is. De ingreep zelf is nagenoeg pijnloos. Daarna de instructie van Natasja opvolgen en het gaat vanzelf. Bij de nacontrole heb ik wat chiquere bolletjes genomen. Mijn tepels mogen gezien en versierd worden. Vol vertrouwen kan ik nu een evt. nieuwe relatie in. Voor alle vrouwen met hetzelfde probleem zou ik willen zeggen: ga er voor! Je voelt je zoveel beter. Je hoeft niet bang te zijn voor pijn. Twijfel niet en gewoon doen. Dank je wel Natasja! Ik ben nog steeds zo blij.

Ervaring anoniem

Ik ben 20 jaar en voelde mij onzeker over mijn borsten vanwege twee ingetrokken tepels. In september 2015 heb ik beide ingetrokken tepels laten corrigeren. Natasja heeft ongelofelijk mooi werk verricht en ik ben tot op de dag van vandaag meer dan gelukkig dat ik dit heb laten doen. De zenuwen die ik vooraf had wist Natasja direct weg te nemen. Natasja weet ieder op haar gemak te stellen door haar open en lieve persoonlijkheid. Ik kan het iedereen aanraden, ik kan nu oprecht zeggen dat ik trots op mijn borsten ben. Maar lieve lezeressen, ik wil jullie graag ergens voor behoeden. Drie maanden na mijn correctie heb ik thuis mijn rechter tepel staafje eruit gehaald om deze te verwisselen met een nieuw (zelf gekocht) exemplaar. Ikzelf was in de veronderstelling dat dit wel kon. Mijn tepels zagen er beide namelijk erg goed uit en ik ondervond ook geen enkele lasten of pijntjes. Eenmaal één tepelstaafje eruit gehaald wilde ik de nieuwe piercing zelf plaatsen. Maar na vele pogingen was dit onbegonnen werk, ik kreeg de piercing er niet terug in. Meteen had ik ontzettend veel spijt én stress van mijn impulsieve, niet-doordachte actie. Daar zit je dan, op het badrandje, verdrietig.. Dezelfde avond heb ik Natasja wanhopig gemaild en de situatie beschreven. Ze vertelde mij dat het gaatje vrijwel direct dicht zit. De piercing kon op geen enkele manier terug in de canule geplaatst worden. Natasja stelde me gerust en al binnen een paar dagen mocht ik bij haar op afspraak om opnieuw mijn tepel te laten corrigeren. Ik ben Natasja hier meer dan dankbaar voor. Natasja heeft toegelicht dat ik de genezing van een tepelcorrectie heb verward met het genezingsproces van een normale tepelpiercing. Na de ingetrokken tepel behandeling geldt er nog een lang genezingsproces binnen bij je tepel. Dit is op het blote oog niet te zien, vandaar dat ik dacht dat ik het al kon verwisselen. NIET DOEN. Geef je lichaam de tijd om hiervan te herstellen en zich aan te passen. Twijfel je over bepaalde handelingen of activiteiten die je wel of niet kan uitvoeren tijdens je enezingsproces? Neem contact op met Natasja, zij geeft hierin verstandig advies. Ik had gewild dat ik dit had gedaan voordat ik mijn staafje eruit haalde. Inmiddels ben ik weer ontzettend blij met het mooie resultaat maar ik wens ieder graag bewust maken van het feit dat je geduldig dient te zijn en je lichaam moet respecteren.En een speciale dank voor Natasja, jij bent diegene geweest die mij het zelfvertrouwen over mijn borsten heeft gegeven. Dank daarvoor, je verricht bijzonder waardevol werk.

Ervaring anoniem

Per toeval stuitte ik op de website van Natasja en wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb.  Mijn ingetrokken tepels waren aangeboren en waren voor mij echt storend. Ik heb dan ook niet getwijfeld en Natasja meteen gemaild en een afspraak gemaakt. De lange rit naar Emmen (2,5 uur enkele reis) waren het dubbel en dwars waard! Het ontvangst door Natasja was ontzettend hartelijk en we hebben allereerst gezellig zitten kletsen over gemeenschappelijke interesses onder het genot van een kopje thee. Ik voelde me meteen op mijn gemak waardoor mijn zenuwen verdwenen. De ingreep zelf viel ontzettend mee. De eerste dagen waren mijn tepels wat gevoelig maar dankzij de prima uitleg over de nazorg is dit proces ook vlekkeloos verlopen. Inmiddels heeft de nacontrole plaatsgevonden, is alles prima en zijn de lange staafjes vervangen voor een mooi sieraad. Ik zou iedereen die om wat voor reden dan ook nog twijfels aanraden om meteen te e-mailen en de stap te nemen. Je krijgt er absoluut geen spijt van!Natasja ontzettend bedankt!!

Ervaring Petra

Ik ben een vrouw/jonge dame van 34 jaar. Jarenlang heb ik gedacht dat ik de enige was met ingetrokken tepels was en voelde mij niet compleet als ik in de spiegel keek. Het was net of ik niet "af" was. Uiteraard was ik er mee naar de huisarts geweest maar die gaf geen duidelijk of passend antwoord. Vele sites afgezocht en gegoogeld. Heb nipple suckers,vacuüm pompjes enz. geprobeerd helaas na best wel wat uitgaves en vooral het laatste product was erg prijzig. En zoals je wel kunt raden het werkt maar heel even of niet. Na tijdje kwam ik na weer veel googelen kwam ik bij Natasja haar site terecht, ik had haar benaderd echter zat ik op dat moment krap bij kas en moest het voor bij laten gaan. Na een tijdje begon het steeds meer te "knagen" en heb Natasja weer benaderd en gevraagd wanneer ik bij haar terecht kon. Naarmate de afspraak dichterbij kwam toch nog even op de site gekeken over de recensies deze waren meer dan lovend. Ik moet wel zeggen dat ze wel "erg" positief waren en was toch wel iets sceptisch. Eenmaal aangekomen bij Natasja begreep ik meteen waar alle lovende woorden vandaan kwamen. "Jemig" wat een heerlijk mens, begripvol en weet precies wat je bedoelt. Ik voelde mij begrepen en vooral met respect behandeld.Tijdens het zetten heb ik alleen even de prikjes gevoeld  en heb niet veel tot haast geen napijn gevoeld/gehad. Onlangs de na controle gehad en tevens kleinere staafjes gehad met erg mooie bling,bling balletjes. Tevens kon Natasja mij precies vertellen hoe het genezing proces verliep en waar ik nog om moest denken. Al met al nog een heel verhaal en vind het gewoon jammer dat ik niet meer terug hoef want wederom het is een heerlijk mens.Dank je wel Natasja voor de goede zorgen en het respect wat jij mij gegeven hebt. En natuurlijk voor het mij weer compleet laten voelen door middel van zoiets "simpels'. Met een lieve en dankbare groet, Petra

Ervaring van Lieke

Mijn ingetrokken tepels waren aangeboren. Als kind had ik op jonge leeftijd al door dat mijn borsten er anders uitzagen dan bij de meeste meisjes. Mijn moeder zei me bemoedigend dat het in de loop der tijd nog wel kon veranderen, maar ik het al vrij snel in de gaten dat het een 'blijvend probleem' betrof. En een probleem is het zeker een groot deel van mijn leven geweest. Periodes van vermijding en vermannen wisselden elkaar af, waarbij die van vermijding helaas toch de boventoon voerden. Van 'gedeelde kleedkamers' of 'me even snel omkleden op het strand' raakte ik volledig in de stress en aan dergelijke situaties probeerde ik steevast te ontkomen. Mijn borsten moesten en zouden verborgen blijven; daar kwam het jarenlang op neer. Toen ik 25 was ontdekte ik Avant Niplette en ging deze gebruiken. Dit rekte mijn tepels wel op maar ze bleven niet naar buiten staan. Niettemin heeft het de borstvoeding bij mijn dochter mogelijk gemaakt en daar ben ik erg blij mee en dankbaar voor. Maar ook na de periode van borstvoeding bleef het probleem bij me knagen. Uiteindelijk ben ik bij een plastisch chirurg terecht gekomen; ben ik daar voor veel geld geopereerd en was de situatie drie maanden na de operatie alweer terug bij af...Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven totdat ik per toeval deze zomer op de website van Natasja belandde. In de eerste plaats raakte de hoeveelheid foto's me van 'vrouwen met hetzelfde probleem als ik'. Daarnaast kwam een merkwaardig proces in me op gang. Ik had namelijk ook een afwijzende reactie vanuit de overtuiging dat piercings 'niets voor mij' zouden zijn; ik zag mezelf niet als een persoon die piercings draagt (ja, hoezo bevooroordeeld..?! :-). Tegelijk moest ik toegeven dat ik de resultaten op de foto's van de door Natasja behandelde vrouwen toch ook mooi vond. Dus na wat wikken en wegen heb ik contact gelegd met Natasja en maakten we een afspraak voor een intake (en eventueel een behandeling). Vanaf het begin was het contact met Natasja erg prettig. Je merkt direct haar ervaring met en deskundigheid in de behandeling van ingetrokken tepels, maar ook haar empathie met jouw probleem en de ruimte daarvoor. Ze nam uitgebreid de tijd om me  goed en op een vrijblijvende manier te informeren. Bovendien was ze helder in wat ze voor mij kon betekenen en wat er met mijn borsten (nog) mogelijk was. Bij dezelfde afspraak zijn de piercings gezet. Direct vanaf het moment dat ze erin zaten, voelde het als de juiste keuze en ben ik er enorm blij mee. Na 5 weken had ik een controle en heeft Natasja er kortere staafjes met subtiele kleine bolletjes met een steentje in geplaatst. Mijn tepels en borsten zien er nu geweldig uit; ze zijn niet gepiercet maar op een subtiele manier versierd!! Als ik nu een strak shirt draag, schijnen de aftekeningen van mijn tepels er licht doorheen. En voor het eerst sinds al die jaren voel ik me ook met dit deel van mijn lijf zo super vrouwelijk; mooi en compleet! Mocht je met hetzelfde probleem rondlopen als ik al die jaren heb gedaan, dan raad ik je zeer aan contact op te nemen met Natasja. Je kan  met haar over dit thema alles bespreken; ze is open, ervaren en betrokken en niets hoeft uiteindelijk. En ik hoop voor je dat je op een dag net zo trots op je borsten zult zijn, als ik nu ben na de behandeling bij Natasja!

Ervaring Blanca

Ik ben Blanca en ben ik 37 jare en kom uit Polen. Vriendin werk in Holland en ik hoor hoor over Natasja. ik werk lingerie modelen en ik nooit gelukkig en al werk kan doen omdat geen tepel hebben. In België arts tepel lelijk en veel pijn gemaakt. ik heb betalen €2300.00 voor 2 fout en pijn tepel. Natasja prachtig mevroaw met echt werk en lief en ik nu alles werk doen met moi tepel en staavje uit in werken en naa werk weer in zekerheit in doen. NOOOOi geen pijn en komen van Polen voor Natasja is waart voor ales aan Natasja. ik vraag vriendin schrijf dit aan Natasja op website en trots foto vraag erbij. Kocham cię Zrobiłeś moje życie piękne.  Blanca

 Ervaring van Anna

Al vanaf mijn geboorte had ik ingetrokken tepels waarvan ik vooral in de puberteit last van kreeg. Ik zorgde er dan ook voor dat niemand dit kreeg te zien. Douchen op de sportclub en naar de sauna gaan was voor mij dan ook geen optie, ik schaamde mij er gewoon te erg voor. Naar wat speurwerk kwam ik bij de welbekende Niplette aan maar dit hielp helemaal niks. Na een tijd had ik besloten dat ik door een plastische chirurg een correctie wou laten uitvoeren maar kwam er al snel via internet achter dat deze ingrepen vaak niet effectief zijn en dat de mogelijkheid om later borstvoeding te geven er ook niet meer was. Na wat meer speurwerk kwam ik op de site van Natasja terecht, omdat ik totaal geen typ ben voor piercings wist ik niet of dit het wel helemaal voor mij was. Toch leek mij dit de beste optie om een snel resultaat te zien zonder dat er belangrijke delen van het borst kapot worden gemaakt. Ook is de ingreep een stuk goedkoper en het belangrijkste is dat het een blijvend resultaat geeft. Toen ik bij Natasja aankwam werd ik heel gastvrij ontvangen en voelde ik mij meteen op mijn gemak, ze nam de tijd en was echt oprecht geïnteresseerd. Al snel kwam ik er achter dat Natasja erg kundig was en goed wist waar ze het over had. Van de ingreep zelf heb ik niks vernomen, ze zaten er al in voordat ik het wist. Alleen de prikjes voel je even maar dit is prima te doen. Meteen na de ingreep had ik een mooi resultaat! als moest ik er nog wel een beetje aan wennen dat er een staafje in zat, na een paar dagen ging dit gevoel weg en vond ik het steeds stoerder staan. Last van na pijn heb ik niet echt gehad, alleen dat de tepels wat gevoelig waren maar dat is niet meer dan logisch. Ik kreeg goede instructies mee over de nazorg plus alle benodigde spullen. Ik ben Natasja erg dankbaar voor de manier waarop zij met haar klanten om gaat, doordat de weg was afgesloten en er een grote omleiding was in het openbaar vervoer werden we zelfs naar het station gebracht, wat een service! Over ongeveer 7 weken mag ik terug komen voor een andere staafje en ik kijk er nu al naar uit. Ik wil graag een zo subtiel mogelijke sieraad en volgens Natasja is dit geen enkel probleem, dus ben je net als mij geen type voor piercings, twijfel niet en doe het gewoon want je zult echt tevreden zijn!

De ervaring van Monique

Ik ben een moeder van 2 kids, en heb sinds 12 jaar een ingetrokken tepel na een borstoperatie van een goedaardige cyste, een tepelcorrectie leek geen oplossing. Mijn man zei waarom neem je geen piercing. Ik dacht ben je gek geworden bij de gedachte draaide mijn maag al 3 keer om. Hij kende Natasja van zijn werk en zei, laat Natasja in ieder geval eens kijken. Ik met lood in mijn schoenen naar Emmen. Ik was overrompeld door haar open en warme persoonlijkheid. Ik legde mijn verhaal voor dat ik heel erg gevoelig ben aan mijn tepel. Natasja heeft alle tijd genomen en alles uitgelegd hoe zij te werk zou gaan. Ik ben naar huis gegaan om er over na te denken. Een week erna afspraak gemaakt met de gedachte kan het altijd nog afzeggen, eenmaal in de Studio was ik verschrikkelijk zenuwachtig maar Natasja wist exact wat ze deed, stelde mij gerust vertelde precies wat ze ging doen, ik heb alleen 2 kleine prikjes gevoeld en voor de rest helemaal niets. Het waxen van haar op mijn benen is veel pijnlijker! Het eind resultaat is verbluffend, wist eigenlijk niet meer hoe het voelde en eruit zag om weer een normale tepel te hebben. Ik ben er overtuigd van dat door Natasja haar kennis en persoonlijkheid ik nu de trotse bezitter van een gewone tepel MET tepelpiercing ben.  

Ervaring Anoniem (buitenlands)

Ik ben 41 jaar oud en heb mijn hele leven ingetrokken tepels gehad. Is genetisch bepaald. Ik heb geleerd hiermee te leven. Ik kon ze met makkelijk naar buiten krijgen maar ze gingen ook vrij snel naar binnen. Best irritant en onaangenaam probleem, maar ja, daar kun je niks aan doen , dacht ik... Toch begon ik afgelopen jaren te merken dat ik niet meer wilde met dit probleem rond lopen. En ik vroeg me regelmatig af zou het toch niet hier een oplossing voor zijn? Zo heb ik speciale massages geprobeerd (op internet gevonden) en de tepelhoedjes te dragen. Maar zonder resultaat en dat waren bovendien best pijnlijke 'oplossingen'. Plastische operatie leek me stap te ver. Ik wilde wel mijn tepels naar buiten , maar niet tegen alle prijs. Het is duur en behoorlijke ingreep op je lichaam zonder garantie dat ze naar buiten blijven. Wat ik daarover las gaf me in ieder geval geen goed gevoel. Eindelijk was ik bij Natasja's site terecht gekomen en heb meteen haar gebeld en snel een afspraak gemaakt. Yes! Wat ik zocht - was er al! Een makkelijke, simpele ingreep met een prachtige resultaat: twee tepels die altijd naar buiten zijn gekeerd! Ik ben ontzetten blij en dankbaar dat ik haar praktijk heb ontdekt en zou haar iedere vrouw met dit probleem aanraden! Ze is heel prettig mens en zeer vakkundig. Ik ben heel snel geholpen, had vooraf een uitgebreide informatie gekregen en een uitgebreide advies na afloop. En de behandeling zelf is echt zo gebeurd. Ik kan niet wachten dat ik in de zomer topless of nog beter op een naakt strand met veel plezier van mijn mooie borsten MET TEPELS zal genieten! Natasja, nogmaals bedankt!

Ervaring anoniem

Ik ben 39 jaar en moeder van 3 kinderen. Al sinds mijn pubertijd had ik een ingetrokken tepel, waarvoor ik mij ontzettend schaamde. Operatie wel eens overwogen, maar ten eerste vond ik dat te duur en ik wilde heel graag borstvoeding geven. Nu een half jaar na de geboorte van de jongste begon ik me weer te verdiepen in een tepelcorrectie. Per toeval kwam ik op de site van Natasja en ik was verbaasd dat een ingetrokken tepel zo makkelijk te verhelpen was. Via de app in contact gekomen met Natasja en dat voelde meteen vertrouwd. Mijn wens naar een normale tepel was inmiddels zo groot dat ik meteen een afspraak voor een week later heb gemaakt. De piercing zetten deed totaal geen pijn. Nu was ik heel benieuwd of het resultaat zo zou zijn als op de foto's van de site. Natasja liet me in de spiegel kijken en echt, meteen een mooie tepel MET piercing!! Ik ben er zo ontzettend blij mee, totaal geen schaamte meer en ik kijk vol trots in de spiegel!  En nu staat mijn borst bij Natasja op de site, heb nooit kunnen denken zo trots op mijn borsten te kunnen zijn!! De zomer komt eraan en ik kan topless zonnen, hoe geweldig is dat!Ik hoop dat Natasja nog heel veel dames gelukkig kan maken met deze eenvoudige, goedkope ingreep!

De ervaring van Wilma

Al sinds mijn pubertijd schaamde ik me voor mijn ingetrokken tepels. Niemand besefte hoezeer ik daar mee zat. Er over praten deed ik niet, het gaf me een minderwaardig gevoel.  Sinds ik op het internet las hoe eenvoudig het gecorrigeerd kon worden door middel van een staafje, was ik direct enthousiast. Natasja's body fun sprak me het meest aan omdat zij gespecialiseerd is in deze correctie, en er al zoveel vrouwen naar grote tevredenheid mee heeft geholpen. De afspraak kon binnen afzienbare tijd worden gemaakt, en na een heel fijn en geruststellend gesprek heb ik de knoop doorgehakt, en direct de correctie laten doen.  Deze ontzettend lieve vrouw heeft volledig pijnloos de staafjes geplaatst. De dagen erna verliepen heel goed, geen pijn, af en toe een beetje een branderig gevoel, maar dat was het dan ook.Voor de nazorg kreeg ik een pakketje met spray, pleisters en een duidelijke beschrijving voor het verzorgen mee.  Ik heb net de nacontrole gehad, en een paar mooie blingbling knopjes aan het staafje laten zetten. Ik ben er zo blij mee!  Voor het eerst in 46 jaar ben ik trots op mijn borsten. Lieve Natasja, Dankjewel!

Ervaring anoniem

Ik heb al mijn hele leven lang last van ingetrokken tepels. Ik heb mij daar altijd voor geschaamd en wou er graag wat aan laten doen. Maar echt doen is toch wat anders en ik durfde eigenlijk ook niet. Totdat ik op de site van Natasja terecht kwam. Toen ben ik toch gaan twijfelen. En ik heb een afspraak gemaakt. Met angst en zenuwen daar naar toe gegaan. En ik kwam bij Natasja en al mijn zenuwen waren zo goed als weg. En tijdens de hele correctie heb ik bijna niets gevoeld, En had ook geen napijn. Ik raad alle vrouwen aan die met dit probleem zitten. GA NAAR NATASJA zij kan je echt helpen !!! En zonder pijn ook. Ik ben zeer tevreden. Dank je wel Natasja ♡

Ervaring Maaike,

Ik ben een jonge vrouw van 23 en heb al sinds mijn geboorte 'last' van ingetrokken tepels. Pas toen ik een jaar of 17 was kreeg in de gaten dat mijn tepels anders waren dan die van de meeste vrouwen, omdat ze naar binnen stonden in plaats van naar buiten. In de loop der jaren begon ik me er steeds meer aan te storen. Als ik in de sauna liep, was ik continu bezig met m'n tepels en het bedekken ervan. Tepelhoedjes leken mij de minst pijnlijke oplossing, maar niets was minder waar, wondjes en pijnlijke tepels waren het gevolg. Na lang twijfelen, heb ik dan toch de stap gezet om contact op te nemen met Natasja. Mega zenuwachtig kwam ik daar de praktijk binnenlopen, maar al gauw werd ik door haar gerust gesteld. Echt een ontzettend lieve vrouw die uitgebreid de tijd voor mij nam en mijn zenuwen probeerde weg te nemen. Achteraf waren die zenuwen ook nergens voor nodig, want het deed helemaal geen pijn. Even later stond ik VOL TROTS mijn nieuwe tepels te bewonderen. Ik kon amper geloven dat dat mijn borsten waren die ik in de spiegel zag! Na de correctie heeft ze mij nog uitgebreid uitgelegd hoe ik mijn tepels/staafjes moet verzorgen en heb ik een heel nazorgpakket meegekregen. Zo ontzettend blij en met een brede glimlach liep ik daar de deur weer uit. Natasja HEEL ERG BEDANKT!:D

Meisje van 50

Dit meisje van 50 is na de geboorte van haar zoon nooit meer zo blij en gelukkig geweest als nu, met haar twee "uitstekende" tepels.Mijn ingetrokken tepels zijn een aangeboren familie afwijking. Wat mij persoonlijk veel belemmeringen heeft gegeven in mijn vrouw zijn, maar vooral schaamte voor mijn eigen lijf, ik was niet compleet en af. Ik ben altijd op zoek geweest naar een oplossing hiervoor. Zelfs al een keer op de operatietafel gelegen voor een correctie. Maar niet gedaan omdat ik dan geen borstvoeding meer kon geven. Dat is uiteindelijk toch niet gelukt. Na een heerlijke vijftigste verjaardag gevierd te hebben, vroeg ik me af, wat wil ik nu nog met de tweede helft van mijn leven? Deze vraag was snel beantwoord: onder andere tepels om trots op te zijn en mij 100% op en top vrouw te voelen maar vooral te zijn. Via internet bij Natasja terecht gekomen. Nadat Natasja mijn email had beantwoord, heb ik haar gebeld. Er was gelijk een klik. Wat een geweldig, warme, hartelijke vrouw. Professioneel, ontzettend kundig, begrijpt wat je mist in het vrouw zijn. Dus heb ik een afspraak gemaakt. Mijn omgeving verklaarde mij voor gek. Waar begin je aan op jouw leeftijd. Duh, ik doe dit vooral en alleen maar voor mezelf. Dat mijn naaste hiervan mee kunnen genieten, is mooi meegekomen. Wat een warm welkom. Goede en duidelijke uitleg. Van de behandeling zelf heb ik niets tot nauwelijks wat gevoeld. Uitleg over de nabehandeling was duidelijk en helder en goed omschreven op papier. Nacontrole was goed verlopen. Echter na twee dagen was ikzelf niet helemaal tevreden met het resultaat van mijn rechter tepel. Gebeld, kon gelijk een afspraak maken. Natasja begreep mijn volledig. Correctie opnieuw uitgevoerd. Bij de nacontrole hebben we zelfs mijn linker tepel ook opnieuw gedaan. Bij Natasja gaat het alleen om het (eind) resultaat. Lieve dames van Nederland, jong en oud. Mochten ingetrokken tepels zowel lichamelijk als geestelijk een belemmering voor je zijn. Wacht niet langer, dit probleem is zo verholpen en het resultaat is prachtig. Bij Natasja ben je aan het juiste en correcte adres!

Ervaring Miranda 49 jaar.

Allereerst, wat is het me 200 % meegevallen.
Ik was er echt even zwaar van onder de indruk toen ik in de spiegel keek bij jou, na mijn tepel correctie. Moest echt even wat wegslikken. Jaren ongemak gevoeld vanwege mijn borsten en binnen een uur (incl. koffie) prachtig resultaat! Had ik dat maar eerder geweten. Napijn heb ik eigenlijk nauwelijks gehad. Heb me keurig aan je instructies gehouden en slaap nu al 3 nachten bloot (zonder pleister). Kan de staafjes moeiteloos heen en weer bewegen. Tepels jeuken nu wat, maar dat is goed, genezing. Nog wel borst kompressen in mijn beha overdag. En meerdere keren per dag inspuiten en bewegen met de nazorgspray. Maar ik ben er zó ontzettend blij mee! Nogmaals, mijn dank is enorm! Heb me zo op mijn gemak gevoeld bij je. Warm mens, en liefde voor het mooie werk wat je doet. Meer dan duidelijke uitleg bij wat en hoe je het gaat doen en de instructies voor de nazorg.Liefs en een warm groet van een meer dan dankbare Miranda.

Ervaring Natasja

Mijn naam is Natasja en ben een meid van 24 jaar. Ik ben al sinds de pubertijd ontevreden over mijn borsten. Ze zijn niet groot en na een paar jaar kwam ik er ook achter dat mijn tepels anders waren dan die van de rest. Ik heb heel lang na gedacht over een borst vergroting, maar kon mijn grote angst van ziekenhuizen niet overwinnen, eindelijk na een paar jaar heb ik mij erover heen gezet dat mijn borsten nou eenmaal zijn hoe ze zijn. Maar het is nou niet dat ik mij echt vrouwelijk voelde, nu heb je al niet echt grote borsten en functioneren mijn tepels ook niet echt naar behoren. Ik had er namelijk al enig gevoel in en als ze wat “stijf” werden, voelde ik al helemaal niks meer. Mannen probeerde altijd wel van alles, maar daar werd het nou ook niet beter van. Dus ik wilde sowieso een tepelcorrectie, koste wat het koste om mij toch nog iets vrouw te kunnen voelen.  Ik heb 2 jaar lang geïnformeerd, internet afgezocht en rond gekeken wat ik het beste kon doen. Ik kreeg van allerlei dingen te lezen, zoals naar het ziekenhuis, dat is heel erg duur en ook niet zo ontspannen voor mij. Ook waren er pompjes te bestellen, die je thuis kon gebruiken, om je tepels eruit te “zuigen”. Dit leek mij pijnlijk en ook niet praktisch aangezien het maar voor korte duur kon zijn. Ook las ik over tepelpiercings, piercings vind ik sowieso al mooi en het leek mij ook vrij logisch hoe het werkte. Ik hoef voorlopig ook nog geen kinderen, dus het heeft nog genoeg tijd om te genezen. Mij lijkt namelijk niks mooier dan borstvoeding geven. Eerder kon ik haast wel huilen bij het idee dat ik dat waarschijnlijk nooit zou kunnen. Dan maar kijken waar ik deze piercings kon laten zetten. Heel toevallig zat Natasja bij mij in de buurt en zij is hier ook in gespecialiseerd om dit te doen. Het duurde wel even voordat ik echt de stap kon zetten. Eerst maar even contact zoeken en formeren. Het contact liep heel soepel en ze gunde mij ook wat tijd, zodat ik wat geld opzij kon zetten, al vrij snel had ik dit bij elkaar en kon direct de week erop bij haar terecht. Wat spannend! Een nieuwe stap in mij leven! Ze kon mij heel goed ontspannen houden en ze ging heel rustig te werk. Toen ze klaar was keek ik vol verbazingwekkend naar beneden. Tepels! En wat groot! Ik schrok er zo enorm van, dat had ik echt nog nooit gezien. Ze vertelde mij om voor de spiegel te staan zodat het beeld wat beter was, wat mooi! Mijn borsten zijn perfect! Toen ik thuis was heb ik zelfs nog wat tranen weggepinkt van blijdschap, wat mooi! Ik heb prima nazorg gekregen en na 2 weken zag alles er ook nog prima uit. Ik hoop dat ik jullie ook kan motiveren, wees niet meer ongelukkig met jezelf en ga ervoor!! Beter kun je het niet krijgen dan anders bij Natasja!! Heel erg bedankt Natas

Ervaring Kirsten

Ik ben een vrouw van 36 jaar en heb al sinds mijn puberteit ingetrokken tepels, aangeboren dus. Hier heb ik me altijd erg voor geschaamd. Ik heb verschillende dingen geprobeerd om er vanaf te komen, zoals het dragen van tepelhoedjes in de bh en 'Niplette' om de tepels naar buiten te halen, alles zonder resultaat. Uiteindelijk vond ik dat ik mezelf maar moest accepteren, maar mijn onzekerheid over mijn tepels bleef. Dus ben ik verder gaan kijken naar andere mogelijkheden, maar een operatie vond ik toch wat te ver gaan... Toen kwam ik op de site van Natasja terecht en ik dacht: dit is de oplossing voor mij! Ik werd enthousiast door de positieve ervaringen en de mooie foto's van de resultaten. Dus ik heb vrij snel de knoop door gehakt en een afspraak gemaakt. Op de dag van de afspraak was ik best zenuwachtig, maar Natasja is een vrouw waarbij je je meteen op je gemak voelt. Na een warm ontvangst en fijn informatief gesprek vooraf, was ik helemaal gerustgesteld... Natasja weet echt waar ze over praat, ze bekijkt de tepels en borsten goed en geeft hier duidelijke uitleg over. De prikken stelden weinig voor en ook het plaatsen van de staafjes voelde ik amper. Daarna keek ik in de spiegel en zag eindelijk mijn tepels, wauw! Het resultaat was super! Natasja legde me uit hoe ik ze daarna moest verzorgen (sprayen / afplakken) en met een nieuwe afspraak voor controle, ging ik naar huis. 's Avonds thuis begonnen mijn tepels behoorlijk pijn te doen, ondanks de paracetamol die ik had geslikt. Ik wist in bed niet hoe ik moest liggen van de pijn... Dus de volgende dag via de mail (op zondag) contact op genomen met Natasja en ze reageerde meteen heel begripvol terug. Behalve sprayen, paracetamol blijven slikken en hopen dat de pijn snel minder zou worden, kon ik op dat moment weinig doen. Helaas werd de pijn alleen maar erger en trok door mijn hele borsten heen, dus weer een slapeloze nacht. De volgende dag veel mailcontact gehad met Natasja, omdat ik geen enkele beweging of aanraking aan mijn borsten en tepels kon hebben... Natasja is een hele lieve vrouw, die op alle manieren probeert te helpen met adviezen, een luisterend oor en lieve woorden. Ik mocht haar zelfs bellen (op haar privé nummer omdat ze op zondag en maandag gesloten is) als ik daar behoefte aan had. Het was heel fijn dat ik met mijn verhaal bij haar terecht kon, want ik wist echt niet meer wat ik moest doen. En Natasja was heel meelevend en stond continu voor me klaar! Na veel twijfel heb ik uiteindelijk besloten om ze eruit te halen, omdat ik er teveel last van had. Natasja heeft me hierin heel goed begeleid. Ook daarna kon ik nog bij haar terecht met mijn teleurstelling en ze wilde graag weten hoe het met me ging. De pijnklachten trokken snel weg en na een paar dagen was ik pijnvrij. Dat was een hele opluchting, maar ik vond het vreselijk dat deze poging om mooie tepels te krijgen was mislukt. Dat moet nog even een plekje krijgen...
Ik wil niet dat mijn verhaal andere vrouwen tegen houdt om deze stap te nemen, omdat de pijn die ik heb gehad, heel uitzonderlijk is. Dat gebeurt normaal nooit en het is ook niet duidelijk waar dit vandaan is gekomen. Maar ik wilde het verhaal toch graag delen... Lieve Natasja, je bent een ontzettend lieve en warme vrouw met veel kennis en ervaring op dit gebied. Je service is echt top! Dankjewel voor je steun, ik heb hier enorm veel aan gehad. Je bent een geweldige vrouw!