Praktijk voor ingetrokken tepelcorrectie
 

Nuttige informatie


-Veel bezoekers komen van ver. Om onnodig reizen te voorkomen kan na een kleine intake met borstonderzoek de correctie direct uitgevoerd worden. Je bent alles bij elkaar ongeveer 60 minuten bij ons binnen. Intake en correctie kunnen (indien gewenst) dus ALTIJD in de zelfde afspraak. We verzoeken je om alleen naar je afspraak te komen. Is dit op de één of andere manier niet mogelijk overleg dan even of er iemand mee mag komen. Deze persoon kan buiten of evt. in de wachtruimte wachten.

-Afspraken dienen via email gemaakt te worden. Zet (bij het bevestigen van je afspraak) je telefoonnummer erbij.
Zonder telefoonnummer GEEN bevestiging!! Heb je een voorkeur voor een bepaalde dag? Kijk dan EERST naar de openingstijden! Hou er rekening mee dat in bijna alle gevallen de I.T.C ingrepen in de ochtenduren ingepland worden. Je bent bij ons ook op zaterdag en zondag welkom! Het weekend tarief is +20%

-Je hebt geen verwijzing via huisarts, oncoloog of plastische chirurg nodig. Wanneer je wel een verwijzing hebt dien je deze (met je medische dossier) mee te nemen.

-Tijdens de correctie word er een ruim bemeten Titanium implantaatstaafje in de tepel gezet. De lengte van dit staafje is tijdelijk en zal in het naconsult vervangen worden door een staafje in de exacte maat voor jouw tepel. Het naconsult zal tussen de zes a twaalf weken na de correctie zijn. Aan het eerste naconsult (binnen zes maanden na de correctie) zijn geen kosten verbonden. Ik evalueer tijdens het naconsult het genezingsproces en vervang (indien mogelijk) de staafjes. Ook kun je direct de balletjes zoveel mogelijk aan jouw persoonlijke wensen aan laten passen. Standaard balletjes zijn bij de prijs van de correctie inbegrepen. Sierballetjes worden in rekening gebracht. Groot, klein, transparant, gekleurd, goudkleur, met een mooi steentje erin of rondom seal strass, er is keuze genoeg. In bijna alle gevallen hoef je hierna niet meer terug te komen.

-Als je niet op je naconsult verschijnt zullen er bepaalde garanties komen te vervallen.

-Gebruik tenminste 24 uur voor de correctie geen drugs of alcohol.

-Ik vraag altijd naar je medicijn gebruik en de datum van een eventuele eerdere ingreep die plaats heeft gevonden bij een plastisch chirurg of Oncoloog.

-Ik voer geen correctie uit bij vrouwen die meer dan 4 maanden zwanger zijn. Ik voer geen correctie uit bij vrouwen die net bevallen zijn. Er moet minimaal 3 maanden tussen de bevalling en de correctie zitten. In de tussenliggende periode mag er niet gekolfd zijn!

-Na de correctie mag je gemiddeld 3 maanden niet in een ligbad (of borsten boven water), zwembad of dompelbad en niet zwemmen in buitenwater. Zwemmen in de zee mag wel! Sauna gebruik mag ook maar gebruik na het sauna bezoek uitsluitend de douche! Wanneer je onder een zonnebank wil moet je iets over de tepels leggen anders zullen die verbranden. (Je krijgt na de correctie een volledige schriftelijke nazorg mee. Hierin kun je rustig nalezen wat je allemaal wel of juist niet mag)

-Na de ingreep mag je vrijwel direct weer sporten. Bespreek dit even zodat ik je gericht advies kan geven.

-Om teleurstellingen te voorkomen zal ik je altijd goed en eerlijk voorlichten over het maximaal haalbare resultaat in jouw specifieke geval.

-Ik beantwoord de telefoon alleen tijdens openingstijden en als we onze handen vrij hebben. Heb je een correctie laten uitvoeren en zit je met een dringende vraag? Stuur dan een email of Whatsapp bericht! Ik zal die zo spoedig mogelijk beantwoorden.

-Je kunt bij ons niet pinnen!

-Je hoeft van te voren nergens rekening mee te houden en je mag een B.H aantrekken die jij lekker vind zitten. Geen B.H mag ook!

-Na de correctie krijg je een volledig nazorgpakket met instructies mee zodat je zelf vooraf niets in huis hoeft te halen.

-De correctie word helaas niet vergoed door de ziektekostenverzekering. De correctie valt niet onder een medische ingreep. Deze valt helaas (en volgens mij in veel gevallen compleet onterecht!) onder een cosmetische ingreep.

-De nazorg is vrij eenvoudig en eventuele napijn wordt per persoon anders ervaren (lees hiervoor de klantenervaringen) maar nooit als zeer heftig. Je kan na de correctie gewoon zelf auto rijden!

-De correcties worden (bijna) altijd in de ochtend gepland. De gemiddelde wachttijd is 2 a 3 weken.

-Het verschilt per persoon, per gradatie van vergroeiing of ontwikkeling van de tepel en leeftijd of de tepel naar buiten zal blijven staan als het staafje er op een gegeven moment weer uitgehaald wordt. Ik kan daar meer over vertellen wanneer ik je tepel gezien en onderzocht heb en meer over jouw persoonlijke gradatie weet. Ga er vanuit dat het staafje er sowieso één a twee jaar in moet blijven zitten. Nogmaals afhankelijk van div. factoren. Zolang het staafje in de tepel zit zal de tepel niet naar binnen gaan.

-De tepel word door mij niet naar buiten gehaald met een zuig- of ander systeem maar puur door toucheren en de specifieke techniek tijdens het uitvoeren van de correctie.

-Je kunt bij ons voor de deur parkeren en de bushalte is op een paar minuten loopafstand.

-Kijk van te voren even goed waar je moet zijn want de meeste navigatiesystemen geven de route niet tot voor de deur aan (ze navigeren je naar de achterkant van het huis). Dit scheelt onnodig zoeken! Ga op tijd van huis want er kan altijd iets tegen zitten! Kom op tijd op je afspraak anders bestaat de kans dat we je niet kunnen helpen.

-De praktijkruimte zit in een woonwijk aan een woonhuis vast. Zo kan er in alle rust gewerkt worden en kunnen we de behandelkosten zo laag mogelijk houden.

-Hou rekening met onze huisregels!


Ik verzoek je dwingend om op tijd op je afspraak te verschijnen!