Praktijk voor ingetrokken tepelcorrectie
 


De praktijk van Natasja

 

Mijn naam is Natasja. Ik ben bekwaam en ervaren in mijn vak en beoefen dit met groot enthousiasme uit. Mijn werk is uitdagend,dankbaar en zeer motiverend!

Om een ingetrokken tepel goed te kunnen corrigeren (de stand veranderen) is veel ervaring, kennis van techniek en medische- en anatomisch kennis van de borst noodzakelijk. Ik kan door mijn ruim 20 jaar ervaring en medische studies (die up-to-date blijven) jouw tepel op de juiste manier behandelen. Acht jaar lang bestudeerde ik het weefsel, de klieren, de zowel genetische als Oncologische achtergrond, cellen en kanalen in de borsten van vrouwen met ingetrokken tepels. Een ingetrokken tepel is veel meer dan alleen een klier die te kort zou zijn!

Ik kan helaas niet toveren maar ik zal er alles aan doen om samen met jou tot een gewenst resultaat te komen.  

Voor de duidelijkheid: Een ingetrokken tepel is niet te genezen maar wel te verhelpen door middel van onze manier van corrigeren. Zolang het staafje erin zit zal de tepel niet naar binnen trekken. Een groot bijkomend voordeel is dat we bij veel vrouwen verbetering zien wanneer het staafje er na een aantal jaar uit word gehaald. In veel gevallen trekt de tepel aanzienlijk minder naar binnen of blijft hij zelfs naar buiten staan. We adviseren je staafje er sowieso één a twee jaar in te laten zitten.

Ik handel met kennis van wat er aan de binnenkant van de borst zit of juist ontbreekt en kijk niet (alleen) naar de buitenkant. Geen enkele borst is hetzelfde en iedere ingetrokken tepel is uniek. (LEES dit ook even) Dit maakt mijn werk uitdagend en gecompliceerd tegelijk. De gradatie verschilt per persoon. Ook vorm, (klier)ontwikkeling, type huid, kracht van bindweefsel,vergroeiing en de grootte van de tepel en areola zijn een belangrijke factor in het bepalen van een passende oplossing. Negen van de tien dames lopen met een lach op hun gezicht naar buiten en dat maakt dat mijn werk mij veel voldoening geeft.

Ik werk in een afgeschermde ruimte waar je privacy volledig is gewaarborgd. De behandelruimte zit in een woonwijk aan een woonhuis vast. Mijn ervaring heeft geleerd dat ik daardoor echt privacy kan garanderen en de behandelkosten zo laag mogelijk kan houden. Ik werk uitsluitend op afspraak waarmee ik voorkom dat iedereen in en uit loopt terwijl ik met jou bezig ben. Op deze manier kan ik rustig de tijd voor je nemen, je vragen beantwoorden en je uitleggen hoe ik te werk zal gaan. Als de correctie uitgevoerd is geef ik een duidelijke uitleg over hoe de nazorg in zijn werk gaat en krijg je een volledig nazorgpakket mee. De nazorgadviezen krijg je tevens schriftelijk mee zodat je die nog even op je gemak na kunt lezen. De uiteindelijke ingreep gaat vrij snel maar hou er rekening mee dat je alles bij elkaar ongeveer 50 minuten binnen zult zijn. 

Mededeling voor iedereen die elders een ingreep heeft laten uitvoeren.

Wij ontvangen dagelijks zoveel e-mail met vragen om hulp, advies of eerste hulp bij zorgelijke klachten na een (mislukte) ingreep bij een piercer of plastisch chirurg dat wij niet in staat zijn deze allemaal persoonlijk te beantwoorden. Het kost ons dermate veel tijd dat dit ten koste gaat van de dienstverlening aan onze eigen cliënten. Wij willen niets liever dan iedereen naar volle tevredenheid helpen en/of adviseren maar wij voelen ons niet verantwoordelijk voor het geleverde werk van andere. Wil je advies of heb je vragen dan verzoeken wij je om een afspraak te maken voor een persoonlijk consult. In dit consult zullen al je vragen beantwoord worden! De kosten van dit consult bedragen €49.00

Natasja (specialist) & Bianca (administratief medewerker)


Lees alstublieft ook het stukje nuttige informatie!

 

  

 

 

Wij werken volgens de hygiënerichtlijnen van het L.C.H.V.  N.V.W.A.  / R.I.V.M. en beschikken over een volledige vergunning van de G.G.D.